مدیرمسئول انتشارات «آنا طب» با اشاره به اهتمام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران در برگزاری دومین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی اظهار کرد: کتابخانهها باید مانند دانشگاههای علومپزشکی از برگزاری این نمایشگاه مطلع و از تسهیلات خرید کتاب برخوردار شوند.
وی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به تبلیغات برگزاری نمایشگاه کتابهای تخصصی پزشکی افزود: تبادل محصولات فرهنگی رسالت ناشران کتابهای تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی در نمایشگاه کتابهای علوم دارویی است. تحقق این رسالت به اطلاعرسانی برگزاری این نمایشگاه بستگی دارد.
غفاری با اشاره به بیتوجهی به حق کپیرایت در دانشگاههای علوم پزشکی ادامه داد: متاسفانه در دانشگاههای کشور از جمله دانشکدههای گروه علوم پزشکی حق کپیرایت رعایت نمیشود و بخش فتوکپی دانشگاهها بیش از انتشارات دانشگاه تولید دارند در حالی است که حق زحمات ناشران و هزینههای انجام شده از سوی انتشارات فراموش میشود و کتابهای تخصصی در قالب فایل و نسخه کپی شده در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
مدیرمسئول انتشارات «آنا طب» با تاکید بر لزوم توجه به کتابخانهها در اعطای تسهیلات خرید کتاب اظهار کرد: کتابخانهها نیز باید مانند دانشگاهها از برگزاری نمایشگاههای تخصصی مطلع و از تسهیلات خرید کتاب برخوردار شوند تا کتابخانههای کشور به کتابهای جدید علوم پزشکی مجهز شوند.
وی با اشاره به نقش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران در برگزاری موفق این نمایشگاه گفت: در حال حاضر 80 درصد کتابخانههای تخصصی علومپزشکی از برگزاری این نمایشگاه اطلاع ندارند و 20 درصد باقی مانده تصور میکنند که این نمایشگاه فقط کتابهای دارویی عرضه میکند؛ بنابراین با اطلاعرسانی صحیح این نمایشگاه میتواند در راه دوام و استمرار قدم بردارد.
دومین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی و اولین نمایشگاه رسانههای سلامتمحور با همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران ، ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه در مصلی تهران برگزار میشود.
نظر شما