یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵
نمایشگاه کتاب تهران باید نقطه اتصال اهالی کتاب باشد

معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه ایران در حاشیه بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران نیز مانند دیگر نمایشگاه‌های معروف دنیا بیش از آنکه یک فروشگاه بزرگ باشد، باید نقطه التقای اصحاب صنعت نشر شامل نویسندگان، ناشران و مخاطبان باشد.

صادق‌حسین جابری‌انصاری؛ معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، عنوان کرد: نمایشگاه کتاب تهران که سی و یکمین دوره خود را پشت سر می‌گذارد، یکی از مجامع فرهنگی نامدار جمهوری اسلامی ایران است که سنت سالانه‌ای برای تجمیع آنچه در طول سال و قبل از آن کتاب در ایران منتشر شده است به شمار می‌آید.
 
وی ادامه داد: همچنین ناشران و نمایندگان نشر کشورهای مختلف در این نمایشگاه حضور دارند و از این مکان می‌توان به عنوان گردهم‌آیی همه کتاب‌دوستان و کتاب‌خوان‌ها نام برد.
 
جابری انصاری با اشاره به حضور سالانه خود در نمایشگاه کتاب تهران، توضیح داد: از اولین دوره نمایشگاه کتاب تهران همیشه عادت داشتم بیش از یک‌بار از نمایشگاه دیدار داشته باشم زیرا معتقدم این مکان فرصتی برای ارتباط مستقیم با ناشران و اهالی کتاب است.
 
معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه ایران اظهارامیدواری کرد که نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، امسال هم مانند سال‌های قبل در اهداف خود که پیوند و ارتباط بین مصرف‌کنندگان کتاب، ناشران و مولفان است، موثر واقع شود.
 
وی تاکید کرد: امیدوارم نمایشگاه کتاب تهران نیز مانند دیگر نمایشگاه‌های معروف دنیا بیش از آنکه یک فروشگاه بزرگ باشد، نقطه اتصال اهالی کتاب؛ اهم از سه ضلع مولف، ناشر و مخاطب باشد و به گسترش فرهنگ کتابخوانی، نشر کتاب و حوزه‌های مختلف در این حوزه کمک کند.
 
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 22 اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 20 در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها