دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، همزمان با روز قلم آیین تجلیل از پیشکسوتان اهل قلم کاشان برگزار شد.
به گزارش کمیته رسانه پایتخت کتاب با حضور جمعی از صاحبان قلم کاشان همزمان با روز قلم آیین تجلیل از پیشکسوتان اهل قلم کاشان برگزار شد.
در این آیین حسین معافی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد کاشان گفت: مهمترین ویژگی انتخاب کاشان به عنوان پایتخت کتاب موضوع مردمی بودن طرح ها در راستای ترویج فرهنگ مطالعه بود.
وی تصریح کرد کاشان با دارا بودن بیش از 150نویسنده، ۳۷ ناشر و فعالان فرهنگی بالاتر از ۱۴ مرکز استان کشور در بحث کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.
* فرهنگ در مکتوبات یک جامعه گنجانده میشود
در ادامه این آیین سعید ابریشمی راد شهردار کاشان با بیان اینکه نوشتن ترسیم اندیشه است، اظهار کرد: اوج فرهنگ در مکتوبات یک جامعه گنجانده میشود.
وی با اشاره به اینکه هدف نهایی مدیریت شهری توسعه است، گفت: توسعه فقط در اقدامات صنعتی کردن جوامع و فعالیتهای عمرانی نیست بلکه شاخصههای توسعه؛ بر بستر غنی فرهنگ یک جامعه مبتنی است.
رئیس دپارتمان ستاد اجرایی پایتخت کتاب کشور در کاشان افزود: توسعه شهری مثل کاشان که پیشینه هفت هزار ساله دارد در شناخته مردمش نسبت به این فرهنگ و تمدن گرو است، مردم کاشان علم، هنر و تمدن تولید کردند و اگر رسالتی به نام توسعه بر عهده مدیریت شهری است، بدون توجه به زیرساخت های فرهنگی عمومی و اخلاقی اجتماعی میسر نیست.
شهردار کاشان به اختصاص "سرای اهل قلم" در ساختمانی در بوستان جدید الاحداث فاز دو ناجی آباد اشاره کرد وگفت: برای توسعه زیرساختهای فرهنگی؛ امسال احداث ۵ خانه فرهنگ در پنج محل کمبرخوردار کاشان آغاز میشود.
در پایان این آیین از طرف مشاور اجرایی معاون فرهنگی وزیر ارشاد، مدیرعامل خانه کتاب و شهردار کاشان، لوح تقدیر، کتاب نفیس و یادبودی به نشان قدردانی به اهالی قلم و کوشندگان فرهنگی در کاشان تقدیم شد.
همچنین رونمایی از کتاب "از تفکر تا تحول" که به صورت ناشر مولف منتشر شده است توسط اهالی قلم صورت گرفت، گفتنی است؛ این کتاب در ده جلد توسط دکتر عقیقی به چاپ رسیده است.
نظر شما