وی افزود: از آنجایی که ماشینآلات صنعت چاپ همچون مواد اولیه با همه محصولات تولیدی و صنایع مختلف شامل بخشهای مختلف چاپ و نشر عجین است، این هشدار را دادیم که اگر ماشینهای بهروز و مدرن در کشور موجود نباشد در آیندهای نزدیک صادرات و بستهبندی به مشکل برميخورد.
مغانی با اشاره به ارسال نامه انجمن واردکنندگان ماشینآلات چاپ و بستهبندی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عنوان کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه ما را به معاونت فرهنگی و معاون فرهگی و نامهای به سازمان توسعه تجارت ارسال و درخواست کرد که ماشینآلات صنعت چاپ در گروه یک کالایی قرار گیرد و خوشبختانه این سازمان با درخواست ما موافقت کرد.
وی تاکید کرد: به دنبال دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضروری است که از تلاشهای ایشان، همچنین معاون فرهنگی و مدیرکل دفتر چاپ و نشر این وزارتخانه در به ثمر نشستن این موضوع تشکر کنم زیرا به صورت شبانهروزی در کنار انجمن واردکنندگان ماشینآلات چاپ و بستهبندی بودند و با ما همراهی کردند.
نامه تشکر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
رییس اتحادیه چاپخانهداران استان خراسان رضوی با اشاره به تبعات عدم قرار گرفتن ماشینآلات چاپ در گروه یک کالایی توضیح داد: اگر این اتفاق نمیافتاد و ارزی به آن اختصاص پیدا نميکرد، ماشینآلات الان با ارز آزاد باید خریداری میشد و یک ماشین چهاررنگ دو ورقی که 300 تا 400هزار یورو است، حدود سه تا چهار میلیارد تومان تمام میشد. در این صورت و کمتر کسی میتوانست چنین سرمایهگذاری عظیمی را برای ورود ماشنآلات انجام بدهد و به مرور ما شاهد یک ناوگان چاپ کمبنیه میشدیم.
در بخشی از این نامه از معافیت ورود ماشین آلات چاپ و تعامل سازنده با سازمان صنایع کوچک و بزرگ، شهرکهای صنعتی و قرار گرفتن این صنعت در ردیف اولویتهای صندوق توسعه، در شرایط سخت اقتصادی کنون و تحریمها به عنوان اقدامی ارزشمند نام برده شده است.
نظر شما