وی ادامه داد: با یعسوب محسنی که یکی از کتابهایش امسال در ردیف نامزدهای دریافت جایزه جلال آلاحمد قرار گرفت، پیگیر مسائل اداری خانه داستان اردبیل شدیم و پس از یک سال بالاخره به نتیجه مطلوب رسیدیم.
این چهره ادبی اردبیل درباره برنامههای مؤسسه فرهنگی و هنری خانه داستان اردبیل هم گفت: این موسسه، محلی است برای تشکیل جلسات ادبی تا جایی که منجر به کشف، رشد و پیشرفت علاقهمندان مقوله نویسندگی شود و البته مکتب داستاننویسی اردبیل جای محکمتری پیدا کند.
یعسوب محسنی هم که از او به نام پایهگذار اصلی خانه داستان اردبیل یاد میشود، در این باره به خبرنگار ایبنا گفت: خانه داستان اردبیل را داستاننویسان، بدون وابستگیهای دولتی، و با عشق تشکیل دادند؛ چنانکه محمدرضا بایرامی در مراسم آغاز به کار این مؤسسه بر لزوم یکپارچگی در فرایند ادامه فعالیت این خانه، فارغ از هرگونه گرایش فکری تأکید کرد.
وی درباره شیوه اداره مؤسسه یادآور شد: بر اساس اساسنامه مؤسسه فرهنگی و هنری خانه داستان اردبیل، جلسات رونمایی کتاب، خوانش یا نقد آثار و کتب موجود در این حوزه، کارگاههای داستان و برگزاری جشنوارههایی در این حوزه را در برنامه داریم و در کل، هدف این است که جایی برای تجمیع همه گروههای داستانی داشته باشیم.
همچنین ناصر اسحاقی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل در خصوص تشکیل خانه داستان استان گفت: با اینکه این حرکت از سوی بخش خصوصی آغاز شد، اما همراهی با آن را وظیفه خود میدانستیم و در این راستا برای کمک به چاپ و نشر داستانهای خانه داستان اردبیل در قالب ماهنامه، فصلنامه یا سالنامه اعلام آمادگی میکنیم.
نظر شما