واسینی الاعرج میگوید: هرچقدر سینمای ایران در انتقال ارزشهای انسانی و تمدنی تلاش کند در نشاندادن چهره واقعی این کشور موفق است. میتوان با شبکههای جهانی در ساخت فیلم مستند و داستانی همکاری کرد و این ارزشها و شاخصهای فرهنگی در قدم اول به کودکان و در ادامه به مخاطبان دنیا منتقل شود.
واسینی الاعرج در دیدار با علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، با اشاره به جلساتی که در تهران با خوانندگان آثارش برگزار شد عنوان کرد: این کار بزرگی بود و اتفاق خوبی است که خوانندگان آنچه خواندهاند به نویسنده عرضه کنند. تعداد خوانندگان ایرانی که کتابهایم را مطالعه کرده بودند قابل توجه بود و تقریبا همه رمانها را خوانندگان مطالعه کرده بودند.
وی در ادامه درباره تاثیر دیدگاه امام خمینی در ادامه حیات سینمای ایران تاکید کرد: من سندی را درباره دیدگاه امام خمینی (ره) در حمایت از سینما خواندهام؛ در زمانی که گفته میشد سینماییها میترسیدند سینما از بین برود اما امام خمینی (ره)تصریح کردند که میخواهند سینمای بد نباشد و سینمای ایران پس از انقلاب با این دیدگاه اینگونه رشد کرد و پایدار ماند.
واسینی الاعرج و علیرضا تابش
الاعرج در ادامه در پاسخ به پرسش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی برای راهکار اشاعه شاخصهای فرهنگی و ادبی از طریق آثار سینمایی عنوان کرد: هرچقدر سینمای ایران در انتقال ارزشهای انسانی و تمدنی تلاش کند در نشاندادن چهره واقعی این کشور موفق است. میتوان با شبکههای جهانی در ساخت فیلم مستند و داستانی همکاری کرد و این ارزشها و شاخصهای فرهنگی در قدم اول به کودکان و در ادامه به مخاطبان دنیا منتقل شود.
این شاعر و نویسنده الجزایری یادآور شد: به یاد دارم کتاب «الامیر» توسط یک تهیهکننده الجزایری که بنیاد ملی سینمای فرانسه را در اختیار داشت در قاب تصویر در سالنهای زیادی دیده شد و پرسش من این است آیا نهادی چون بنیاد سینمایی فارابی سالنهایی دارد که بدون دخالت تهیهکنندگان خاص، بتواند فیلمی را نمایش دهد؟
تابش در این باره اظهار کرد: ما هم در ایران مجموعه سینمای هنر و تجربه داریم و فیلمهای فرهنگی و مستندهایی که کمتر شانس دیده شدن را دارند، در اکران مورد حمایت قرار میگیرد تا در تهران و ۷ شهر ایران و در ۳۲ سالن، با برنامهریزی نمایش داده شود.
نظر شما