این جلسه مصادف با شصت وهشتمین زادروز فریدون فروغی بود، که با کیک و شمع زادروز این موزیسین نامدار ایرانی گرامی داشته شد.
در ابتدای جلسه حجت بداغی به صحبت پرداخت و درخواستی را مطرح کرد: من بعد از این امیدوارم که مرگ جسمانی فریدون فروغی به فراموشی سپرده شود و به آنچه از او زنده است و به یادگار مانده پرداخته شود.
در ادامه برنامه بهروز صفاریان که در سالهای پایانی زندگی فروغی سرپرست بند و تنظیمکننده آهنگهای او بود از این پیشنهاد استقبال کرد و در سخنانش گفت: فریدون فروغی مانند هر هنرمند بزرگی دو وجه وجود دارد؛ یکی آنچه زندگی معمول انسان است و دیگر وجه هنری او که به درستی باید به این وجه دوم بیشتر و عمیقتر پرداخته شود.
بهروز صفاریان در ادامه گفت: من در این سالها بسیاری را به موسیقی معرفی و صاحب نام کردم و فرصت داشتم تا با بسیاری از صاحبنامان موسیقی همکاری کنم؛ اما هرچه که گذشت بیشتر فهمیدم فریدون فروغی چقدر منحصر به فرد و یگانه بود.
این موزیسین با اشاره به سالهای همکاری با فریدون فروغی اظهار کرد: فروغی برای من دوست، همکار، همدل و شاید حتی پدر بود؛ اما اینها همه در برابر آنچه او به من یاد داد هیچ است؛ فریدون فروغی به من یاد داد در کار هنر اندیشه داشته باشم، دیدگاه داشته باشم و هدفی را دنبال کنم.
در ادامه حمید ناصحی ضمن ارائه تاریخچه مختصر و مفیدی از فعالیتهای فریدون فروغی و تقبیح برخی حواشی پیرامون نام فروغی، گفت: اگر کسی برای فروغی و به عشق فروغی دلش میتپد باید سلائق شخصی خودش را کنار بگذارد و فقط به نفع یاد و نام فریدون فروغی فعالیت کند.
وی ضمن صحبتهایش از ممنوع شدن فعالیت فریدون فروغی در بین سالهای پنجاه و سه تا پنجاه و شش اشاره کرد و گفت: بی شک اگر این ممنوعالکاری برای فروغی پیش نمیآمد بسیاری از آثار ماندگار موسیقی ایران را با صدای او میشنیدیم، یا دست کم پرونده شاهکارهای فروغی بسیار پر شمارتر از آثار موجود بود.
دیگر سخنران این جلسه، امیر علیدوست نیز به مسئله ممنوع الکاری فریدون فروغی در سالهای پیش از انقلاب اشاره کرد و گفت: سکوت برای فریدون فروغی کافی است، باید از این به بعد از او گفت و هرچه بیشتر درباره او و آثارش حرف زد.
در ادامه کیک تولد شصت و هشتمین زادروز فریدون فروغی به دست خواهرش پروانه فروغی بریده شد که لحظات احساسی پر رنگی را در بر داشت.
دقایق پایانی جلسه به بازگو کردن چند خاطره از فریدون فروغی توسط حجت بداغی و بهروز صفاریان پرداخته شد و این دو دوست فروغی از کارهای مهمی که در آینده برای نام و یاد فریدون فروغی در دست اجراست خبر دادند. از جمله انجام مقدمات برگزاری فستیوالی به نام فریدون فروغی برای استعدادیابی که به گفته بهروز صفاریان در دست اقدام است.
مراسم امضا و جشن تولد فریدون فروغی خاتمه بخش برنامه رونمایی از کتاب «آشیل صدا» بود.
نظر شما