دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۵
آقای حکایتی: قصه‌گویی باید به پادگان‌ها و کارخانه‌ها هم برسد

بهرام شاه محمدلو شخصیت هنریِ معروف به آقای حکایتی در جشن كتاب و تقدير از برگزيدگان جام باشگاه‌های كتابخوانی در اصفهان گفت: ما امروز حتی در پادگان‌ها، ادارات، مدارس و كارخانه‌ها نیاز به ساعت كتاب و قصه‌گویی داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری كتاب ایران (ایبنا) در اصفهان، آیین پایانی سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان اصفهان با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، ابراهیم حیدری، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهرام شاه‌محمدلو بازیگر و کارگردان و کاراکتر هنریِ معروف به آقای حکایتی، احمد اکبرپور، نویسنده حوزه کودک و نوجوان و کتابفروشان برگزیده، منتخبان کودک و نوجوان این جام، روز گذشته (7 بهمن ماه) در سالن همایش‌های سیتی سنتر اصفهان برگزار شد.

در ابتدای این جشن، بهرام شاه محمدلو، با استقبال کودکان و نوجوانان و هیجان والدین آنها روی صحنه آمد و در سخنانی درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی، گفت: به دلیل اهمیتی كه كتاب در زندگی همه ما دارد، ساعت كتاب و قصه خوانی باید برای كودكان و بزرگسالان جا بیافتد.


این بازیگر تئاتر افزود: از همه متولیان فرهنگی می‌خواهم به اختصاص ساعتی برای قصه‌گویی و ساعت كتاب در كشور توجه ویژه داشته باشند. ما امروز حتی در پادگان‌ها، ادارات، مدارس و كارخانه‌ها نیاز به ساعت كتاب داریم. حتی برای 10 دقیقه در روز هم اگر شده باید همه ما هر كاری را که داریم کنار بگذاریم و دقایقی با آرامش كتاب بخوانیم.

آقای حکایتی در ادامه با اشاره به اهمیت كتابخوانی در خانواده و نهادینه شدن کتاب از دوره کودکی گفت: كتابخوانی باید برای كودك و نوجوانان جدی گرفته شود؛ مادر من از كودكی برای من قصه می‌خواند و قصه‌ای كه از آن دوران به یاد من مانده است و هنوز هم به آن فکر می‌کنم، «نمكی و دیو» است.

او همچنین گفت: خیلی خوشحالم که امروز برای جشنی به نام کتاب در اصفهان و در کنار مردم زنده‌رود هستم چون قلباً همه بچه‌ها را دوست دارم و برایم با ارزش هستند.

اصفهان رکورددار جام باشگاه‌های کتابخوانی کشور
در ادامه این جشن کتاب اصفهان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت: شهر اصفهان با 2250 باشگاه در سومین جام کتابخوانی کشور شرکت کرد و رکورددار تعداد باشگاه و میزان خرید کتاب شد.


حجت الاسلام محمدعلی انصاری افزود: مهمترین دغدغه همه متولیان فرهنگی کتاب و کتابخوانی است که فکر می‌کنم اگر پدر و مادر خودشان دغدغه کتابخوانی داشته باشند، کودکان هم به کتاب علاقمند خواهند شد.

وی یادآور شد: جامعه‌ای که کودکان آن اهل مطالعه باشند، حتماً رو به پیشرفت خواهد بود و من به آینده این کودکان کتابخوانی که در این جمع می‌بینم، بسیار خوش بین هستم.
 

جهان یک کتاب کاملا باز است
در این مراسم همچنین فرحناز علیزاده مدیر موسسه سرزمین قصه‌های کهن و از متولیان جام باشگاه‌های کتابخوانی اصفهان در سخنانی گفت: در دوران فوران اطلاعات هستیم اما مطمئنم با خواندن یک کتاب همه ما احساس تغییر خواهیم کرد. کتاب باعث می‌شود در این دنیای پرشتاب سرعت ما کندتر بشود و کمی تامل کنیم.

وی افزود: اگر خوب دقت کنیم، جهان یک کتاب کاملاً باز است که سرعت ما را کم می‌کند و باعث می‌شود بنشینیم و تامل کنیم؛ کاری که این روزها خیلی سخت شده است.

در بخش دیگر این مراسم، احمداکبرپور، نویسنده حوزه کودک و نوجوان و خالق آثاری مانند کتاب‌هایی مانند شب بخیر فرمانده، من نوکر بابات نیستم و امپراتور کلمات، گفت: من از سال اول دانشگاه، نوشتن را به طورجدی آغاز کردم و اعتراف می‌کنم نویسندگی برای کودک ونوجوان بسیار لذت بخش است.

وی ادامه داد: کتاب‌های طنز من مخاطب خودش را پیدا کرده و نوشته‌هایم برای کودکانی است که همه‌چیزدان و بفهم هستند و آنقدر اهل مطالعه‌اند که معنی طنز را می‌دانند.

بر اساس این گزارش، در پایان سومین جام باشگاه‌های کتابخوانی اصفهان از کتابفروشی‌های برگزیده این جام، شهرکتاب اصفهان به مدیریت سروش و حمید صحت، فرهنگستان اندیشه، کتابفروشی و انتشارات نوشته به مدیریت علی صاحب فصول، شهرکتاب مرتضوی و برگزیدگان کودک و نوجوان جام باشگاه‌های كتابخوانی کودک استان اصفهان تقدیر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها