مسئولین فضای مجازی استادیوم را اشتباه رفتهاند
محمد اسماعیلی، مدیر فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی به عنوان اولین سخنران جلسه ضمن ابراز امیدواری برای اینکه اپلیکیشن فرهنگی مذهبی «نوانو»، به عنوان یک اقدام ارزنده مورد توجه قرار گیرد، به ارقام بودجهای که برای فضای مجازی اختصاص یافته اشاره کرد و گفت: الان مسابقه حساس در فضای مجازی است و این عدد و ارقام گویای این است که مسئولین اهمیت مسئله را به درستی درنیافتهاند و مانند تیم فوتبالی عمل کردهاند که مدت طولانی، سخت تمرین کرده و در نهایت روز مسابقه، استادیوم مسابقه را اشتباه رفتهاند.
مدیر فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی در تاکید اهمیت فضای مجازی در زندگی امروز گفت: مقام معظم رهبری تقریبا در هر سخنرانی خود به این نکته اشارهای دارند که این غیر از آن سخنرانیهای اختصاصی است که با اهالی فرهنگ و رسانه دارند؛ یعنی در عمل چندین سال است که مقام معظم رهبری به این حوزه و مسائل آن تأکید بسیاری دارند، اما از طرف مسئولین امر اتفاق شاخصی رخ نداده و نمودی نداشته است.
اسماعیلی در پایان ضمن تشکر از دوستانی که در این فضا کار کردهاند به قابلیت اپلیکیشنهایی چون «نوانو» گفت: این اپلیکیشنها مانند سوپر مارکتی هستند که باید اجناس مورد نیاز مردم را به صورت مناسب و راحت در دسترس آنها قرار دهد. وقتی که شما از اپلیکیشنی استفاده کنید و بتوانید راحت خرید کنید و اجناس مورد نظرتان را راحت پیدا کنید، طبیعتا دوباره از آنجا خرید خواهید کرد و اگر غیر از این باشد، دیگر به آن مراجعه نخواهید کرد. در واقع این اپلیکیشنها کمک میکنند که مردم بتوانند مایحتاج خودشان را در حوزه فرهنگی و ادبی به دست آورند.
«نموانو» با هدف ارائه آثار فاخر فرهنگی مذهبی و در شأن این آثار تولید شد
در ادامه سیدمحسن میرمحمدصادقی، رئیس هیات مدیره موسسه اعراف در ابتدای سخنانش گفت: امروز در زمینه فعالیت مذهبی، به خصوص در کارهای هنری دو فضا وجود دارد؛ یک دسته کارهایی است که با کیفیت پایین و بدون دقت و شایستگی کارهای مذهبی است و اصطلاحاً به آنها بازاری میگوییم، که این دسته کارها سیستم توزیع مناسبی هم در اختیار دارند و در بازار شاهد آنها هستیم و بسیار زیاد در دسترس مردم قرار دارند. این آثار زمینه خودشان را دارند و آن طور که بایدف شأن کار دینی را برآورده نمیکنند، حتی بعضاً دافعه و مبتذل کردن امور دینی را در پی دارند.
میرمحمدصادقی در ادامه ضمن اشاره به سابقه فعالیت موسسه اعراف، گفت: مؤسسه اعراف از حدود 20 سال پیش فعالیت خود را در حوزه کارهای فاخر در زمینه مذهبی و با رویکرد هنری آغاز کرده و نتیجه آن را توزیع و در اختیار عموم قرار میدهد. خوشبختانه امروز فضای مجازی زمینهای را ایجاد کرده که در ارائه آثار فاخر میتوانیم، آن را مورد استفاده قرار دهیم، که بسیار میتواند مورد استفاده نسل جوان باشد.
وی اضافه کرد: به همین منظور این اپلیکیشن با عنوان نوانو آماده شد و با هدف ارائه آثار فاخر فرهنگی مذهبی و در شأن این آثار تولید شد و کار را با یک کیفیت خوب ارائه میدهد، که امیدواریم این اپلیکیشن زمینهای برای تولید آثار جدیدتر و نو مذهبی برای حضور بیشتر در این فضا ایجاد کند.
میرمحمدصادقی در پایان گفت: تمامی آثاری که در این اپلیکیشن قرار گرفته است، با رعایت مالکیت معنوی و حق کپیرایت منتشر شده است و امیدواریم بتوانیم یک فرهنگسازی را در حوزه تولید محتوای فاخر دینی و مذهبی از طریق این فضا داشته باشیم.
درمان بیماریها با موسیقی امکانپذیر است
از دیگر سخنرانان نشست مهدی دوایی، از روانشناسان کشور بود که به ارتباط هنر و موسیقی با درمان بیماریها، به خصوص بیماریهای روحی اشاره داشت و در بخشی از سخنان خود گفت: تجربه نشان میدهد که موسیقی برای بیمارانی که در گذشته با موسیقی ارتباط داشتهاند، اثرگذار بوده و درمان را به موفقیت رسانده است. موسیقی در ارتباط نورونی اثر دارد و اگر این موسیقی قابل دفاع باشد، بهداشت روانی میدهد و اگر نباشد اختلال ایجاد میکند.
این روانشناس ضمن تعریف تجربههای متفاوت خود در درمان بیماریها توسط موسیقی که فرد بیمار از قبل با آنها ارتباط خوبیداشتهاند، هر موسیقی را مناسب فردی دانست و افزود که با یک نسخه واحد و یک موسیقی خاص نمیتوان همه بیماران را درمان کرد، چون نرونهای مغز هر بیماری به یک موسیقی ریاکشن نشان میدهد.
لازم به ذکر است اپلیکیشن فرهنگی مذهبی «نوانو»، جدیدترین تولید مؤسسه فرهنگی هنری اعراف است که به ارائه محصولات صوتی و تصویری با مضامین دینی و فرهنگی در قالبهای گوناگون میپردازد. در این نرم افزار که با هدف فراهم آوردن محتوای مناسب فرهنگی مذهبی برای تمام افراد تولید شده است، تولیدکنندگان محصولات فرهنگی میتوانند تمام آثار خود را با کمترین دغدغه منتشر کرده و در اختیار علاقهمندان قرار دهند. همچنین، کاربران این اپلیکیشن میتوانند نیازهای خود را در موضوعات مختلف برطرف کنند.
همچنین بسیاری از هزینههای نشر نظیر چاپ کاغذ، تکثیر سی دی و … کاهش یافته و محتوای تولید به صورت فراگیر در دسترس عموم افراد جامعه قرار خواهد گرفت. دانلودبخشهایی از محتوای عرضه شده از این اپلیکیشن (https://novano.app) رایگان خواهد بود.
نظر شما