شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳
جلسات کتابخوانی بیمارستان دوستدار کتاب کشور به ایستگاه 33 رسید

در سی و سومین جلسه کتابخوانی بیمارستان آیت الله یثربی کاشان (بیمارستان دوستدار کتاب کشور)، کتاب «هفت عادت خانواده های کامروا» مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)در اصفهان، سی و سومین جلسه کتابخوانی بیمارستان آیت‌الله یثربی کاشان (بیمارستان دوستدار کتاب کشور) به بررسی فصل اول کتاب «هفت عادت خانواده‌های کامروا» نوشته استفان آر. کاوی با ترجمه شاهرخ مکوندحسینی و داود محبعلی، اختصاص داشت.

دکتر مصطفی سروی‌زاده، رئیس بیمارستان آیت‌الله یثربی (ره) در این نشست گفت: در این کتاب، ویژگی خانواده‌های موفق بررسی می‌شود و به خواننده می‌آموزد تا عامل تغییر باشند و به شخص وارسته‌ای که متمایز از دیگران است، تبدیل شوند.

میثم نمکی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان نیز در این نشست بیان کرد: انسان همواره به دنبال آرامش است و بی‌گمان کتاب یکی از ابزارهای به آرامش رسیدن انسان است.

نمکی با بیان اینکه کتاب مجسمه هستی است و هر چه در کتاب می‌خوانیم، واگویه آن چیزی است که خدا در جهان هستی قرار داده است، یادآور شد: برگزاری اینگونه نشست‌ها در یک بیمارستان با محوریت کتاب، علاوه بر آنکه لذت آفرین است موجب آرامش دوستداران کتاب و کتابخوانی می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی بدون وجود انسان‌های دغدغه‌مند مسیر نیست، گفت: علاوه بر دغدغه‌مندی، دردمندیِ فقدان عنصر کتابخوانی نیز لازمه تحقق جامعه کتابخوان است زیرا وجود انسان‌های دردمند و کمال‌گرا که به‌درستی کتاب را موتور محرک جامعه می‌دانند، جامعه را به سمت فرزانگی هدایت می‌کند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان با بیان اینکه درجات سطح کتابخوانی افراد جامعه مختلف است، یادآور شد: همواره درباره اینکه چه کتابی بخوانیم و یک کتاب را چگونه بخوانیم که از خواندن آن لذت ببریم، در کنکاش و جستجو هستیم، این در حالی است که برخی افراد فقط کتابدارهای خوبی هستند اما برخی دیگر کتابخوان‌های حرفه‌ای هستند که این مورد در جای خود ارزشمند است زیرا این قشر هم سرعت بالایی در کتابخوانی دارند و هم از میزان و تعداد کتاب‌های مفید اطلاع دارند.

مصطفی جوادی‌مقدم رییس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان نیز در سخنانی با ابراز خوشوقتی از حضور در این محفل کتابخوانی، گفت: خوشحالم که نشست‌های کتابخوانی بیمارستان مرحوم آیت‌الله یثربی که ابتدا با 15 الی 20 نفر برگزار می‌شد، اکنون با این جمعیت چشمگیر روز به روز پررونق‌تر و با استقبال بیشتر پرسنل بیمارستان روبرو شده است.

وی با اشاره به پررنگ بودن عناصر و جنبه‌های فرهنگی از جمله بسترها و محافل کتابخوانی در بیمارستان مرحوم آیت‌الله یثربی یادآور شد: این نکته جای افتخار دارد که بیماری پس از ترخیص از این مرکز درمانی بگوید که من در کنار بازیابی سلامتی، کتابخوان شدم.

جوادی‌مقدم ادامه داد: یکی از برنامه‌های کسب عنوان پایتختی کتاب کاشان در کشور، فعالیت پررنگ بیمارستان مرحوم آیت‌الله یثربی به عنوان نخستین بیمارستان دوستدار کتاب در ایران بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها