تفاهمنامه همکاری بین مجموعه کتاب پلاس و دانشکده فنی و حرفهای دختران دکتر شریعتی با هدف برگزاری جشنوارههای کتاب فرهنگی منعقد شد.
در این جلسه گرد، ضمن اعلام حمایت دانشکده شریعتی از استارتآپها و شرکتهای دانش بنیان بیان کرد: امروزه یکی از دغدغههای اصلی همه فعالان فرهنگی و آموزشی، کم بودن سطح مطالعه جوانان کشور است و مطالعه کتابهای عمیق به سطحینگری جوانان که ناشی از محتواهای کم ارزش در فضای مجازی است تبدیل شده است.
وی گفت: اقدام کتابپلاس برای ایجاد بستری برای سازمانها و دانشگاهها که بتوانند از این طریق دانشجویان و مخاطبان خود را تشویق به کتابوکتابخوانی کنند بسیار ارزشمند است.
سعیدیکیا، موسس کتابپلاس در ادامه گفت: کتابپلاس تنها استارتآپ در حوزه کتاب فیزیکی است که با سرمایهگذاری شرکت شناسا وابسته به بانک پاسارگاد به کدینگ کتاب اقدام کرده است و از این طریق کتاب فیزیکی را میتواند به فناوریهای روز (اینترنت اشیا، بلاکچین، واقعیت افزوده AR)، بازارهای دیجیتال و پلتفرمهای تجارت الکترونیک وصل کرده و پل ارتباطی میان همه ذینفعان کتاب از جمله: مؤلف، ناشر، فروشگاه، مخاطبان و ترویجکنندگان و حامیان کتاب با یکدیگر محسوب میشود؛
وی ادامه داد:کتابپلاس بستری فنی خواهد بود برای هر نهاد و یا شخص حقیقی و یا حقوقی که بخواهد فعالیت ترویجی روی کتاب انجام دهد و خوشحال هستیم که مورد حمایت دانشکده شریعتی قرار گرفته و میتوانیم جشنوارهای فرهنگی را برای دانشجویان سراسر کشور راه اندازی کنیم.
ناطقی، مدیرعامل کتابپلاس در جلسه عقد تفاهمنامه اظهار کرد: مشوقهای بسیار زیادی برای ترغیب دانشجویان به خرید کتاب و خواندن آن در سامانه کتابپلاس وجود دارد و امیدواریم بتوانیم با همفکری و همکاری دانشگاه عوامل انگیزاننده بیشتری را در سبد باشگاه دانشجویان کتابخوان فنی و حرفهای قرار دهیم.
در پایان این نشست، تفاهمنامه موسسه کتابپلاس و دانشکده فنی و حرفهای دختران دکتر شریعتی منعقد شد که در این تفاهمنامه کتابپلاس متعهد به ارائه پلتفرم برگزاری جشنواره و پشتیبانی فنی از برگزاری مهرآبان با کتاب شده است و دانشکده شریعتی با همکاری سایر سازمانها و نهادها بهعنوان برگزارکننده این جشنواره خواهند بود.
در این جشنواره همه دانشجویان فنیوحرفهای سراسر کشور میتوانند با مشارکت خود در این جشنواره فرهنگی و به اشتراک گذاشتن تجربه خود از خواندن کتاب در جشنواره شرکت کرده و از امتیازات و جوایز آن بهرهمند شوند .
در جلسه این تفاهمنامه، زاهدی گفت: کار فرهنگی بسیار سخت شده است و باید بتوان با ابزارهای فناوری و با کمک استارتآپهای فرهنگی این فعالیتهای خطیر را تسهیل کرد و دیگر حاضرین نظراتی را برای بهبود فرآیند برگزاری جشنواره بیان کرد.
نظر شما