وی انتخاب عناوین متنوع و متناسب با همه سلایق را یکی از اهداف این نمایشگاه دانست و تصریح کرد: تحت پوشش قرار دادن همه سلیقههای مطالعاتی به ویژه در بخش کودک و نوجوان با ارائه موضوعاتی چون: ادبیات، رمان، تاریخ، شعر و کتابهای آموزشی زبان انگلیسی و علمی از جمله اهداف ما دربرپایی این نمایشگاه است.
وی با بیان اینکه در 7 ماه نخست امسال 13 نمایشگاه کتاب در استان برگزار شد، گفت: در هفته کتاب 6 نمایشگاه کتاب در شهرهای مختلف خوزستان برپا میشود.
وی یکی از راههای تسهیل دسترسی مردم به کتاب را برگزاری نمایشگاه بیان کرد و گفت: با توجه به گرانی کاغذ و افزایش قیمت کتابها باید تلاش کنیم علاوه بر ارائه کتابهای مفید و ارزشمند، تخفیفهای ویژهای نیز در اختیار مردم قرار دهیم.
کوهی رستمی موقعیت جغرافیایی کتابخانه مرکزی و دسترسی آسان مردم را عامل تاثیرگذار در فروش و استقبال این نمایشگاه ذکر کرد.
در این مراسم رئیس حوزه هنری خوزستان گفت: با توجه به ارائه آثار متنوع، این نمایشگاه بهترین فرصت را برای علاقه مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی را فراهم کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدشهابالدین طباطبایی کتاب را از ابزارهای تاثیرگذار بر تقویت جامعه ذکر کرد و افزود: کتاب با فضای مجازی تفاوت بسیاری دارد، نه باتری آن تمام میشود و نه به چیز دیگری نیاز دارد. همین در دسترس بودن کتاب، میتواند نقش پویایی را در جامعه ایفا کند.
وی ادامه داد: سابقه شعر و ادبیات در کشور بیش از هزار سال است و الفت و آمیختگی فرهنگ ما با ادبیات، شعر و داستان ارتباطی، ناگسستنی است.
طباطبایی گفت: اگر مفاهیم معنوی و معرفتی در قالب شعر به مردم عرضه شود، تأثیر بیشتری دارد و اهل مطالعه با خواندن کتاب نه تنها فرصتها را از دست نداده بلکه اندوختههای خود را افزایش میدهند.
وی در پایان نقش اصحاب هنر، رسانه و خبرنگاران را درآگاهی رسانی جهت تشویق و ترغیب مردم به مطالعه را مهم خواند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان هم در این آیین گفت: موضوع اهمیت دار برای نهادهای فرهنگی به ویژه اداره کل کتابخانههای عمومی تربیت کودک و نوجوان کتابخوان و ارزش آفرین، با مهارتهای مثبت است. برگزاری نمایشگاه علاوه بر زمینه راهیابی کتاب به خانوادهها میتواند آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
وحید کیانی با بیان اینکه توجه به زیرساختهای فرهنگی در جامعه برای فرهنگ مهم است، افزود: هرچه زیرساختهای فرهنگی در جامعه عمق بیشتری پیدا کرده و محتوای بیشتری را تحت پوشش قرار دهد، جامعه سالمتری خواهیم داشت وکودکان و نوجوانان ما از آسیبهای اجتماعی، دورتر میشوند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان ضمن ابراز امیدواری از اقدامات شهردای اضافه کرد: شهرداری با امکانات وسیعی که در اختیار دارد، میتواند برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در پارکها اقدام کند که در پارکها شاهد ظهور و بروز کافه کتابها باشیم تا از این طریق، بیشتر به مردم، اهالی دانایی و معرفت نزدیک شویم و آینده جامعه در گروی همین رفتارهای عمیق فرهنگی است.
نظر شما