وی افزود: یکی از این آثار مجموعه هشت جلدی «بچه هیولا» با نویسندگی و تصویرگری شوو راینر است که از سوی نشر پنجره منتشر شده و برخی از عنوانهای آن عبارتند از
«بچه هیولا با هیولای گاوسر مبارزه میکند»، «بچه هیولا با خشم هیولا روبهرو میشود»، «بچه هیولا دنبال مومیایی میگردد»، «بچه هیولا با اژدها دست و پنجه نرم میکند»، «بچه هیولا زن کلهماری را میبیند»، «بچه هیولا طلسم زننما را باطل میکند» و ...
در این مجموعه، داستان کانر اُ گویل، پسری که نیمه انسان و نیمه هیولاست بیان میشود. او در هر داستان به ماموریتی فراخوانده شده و ناچار به حل مشکلی میشود.
به گفته منجزی این مجموعه هشت جلدی، دارای داستانهای تخیلی، جذاب و ماجراجویانه است که برای گروه سنی دبستان یعنی 7 تا 11 سال نوشته شده.
«کتابدار دوست داشتنی ما»
این مترجم کتابهای کودک و نوجوان درباره کتاب دیگرش نیز گفت: مجموعه چهار جلدی کتابهای «کتابدار دوست داشتنی ما» که نویسنده آن، تونی بازئو و تصویرگر آن ساچیکو یوشیکاوا است اثر دیگریست که با ترجمه من از سوی نشر میچکا منتشر شده است و عنوانهای آن عبارتند از «کتابدارمان چیزی به ما یاد نمیدهد»، «اژدهای خانم کتابدار»، «در اینترنت خواندم» و «جست و جوی یکهویی به روش دیویی».
منجزی گفت: در هر جلد این مجموعه همراه با خانم کتابداری خوش ذوق و بچههای مدرسهای دوست داشتنی ماجرایی جالب و بامزه اتفاق میافتد. در این مجموعه، کودکان در قالب داستانی جذاب با قسمتهای مختلف کتابخانه، شیوههای کتابخوانی فردی و جمعی، با هم خواندن، چگونگی تحقیق و کنترل درستی اطلاعات و همچنین کمک به بچههای کوچکتر آشنا میشوند. رقابتی که دانشآموزان برای خواندن کتاب دارند و راههای جالبی که برای بیشتر خواندن پیدا میکنند و همراهی معلم مدرسه و کتابدار با آنها جالب است.
فرمهر منجزی، مترجم کتابهای کودک و نوجوان، متولد سال ۱۳۳۹ است. اولین ترجمهها، مصاحبهها و مقالههای او از سال ۱۳۶۹ در مجله ادبستان فرهنگ و هنر چاپ شد. همچنین از همان سال به شورای کتاب کودک پیوست. نخستین کتاب ترجمه او «خواهر کوچولو» بود که نشر چشمه در سال ۱۳۷۴ منتشر کرد. وی از سال ۱۳۷۵ به فرهنگنامه کودکان و نوجوانان پیوست و هم اکنون نویسنده و ویراستار گروه مردم شناسی فرهنگنامه است. از منجزی تاکنون 45 کتاب ترجمه منتشر شده است که از جمله آنها میتوان به «هیوپاین جوجه تیغی دانا»، «سیاه زیبا»، «خانم تاگل و دایناسور»، «داستانهای بچههای شیطان»، «موش کی هستی؟»، «مامان بزرگ موش کوچولو»، «چرا آسمان اینقدر دور است؟»، «ویزی ویگ پشمالوی فضایی» و ... اشاره کرد.
نظر شما