همکاری و مشارکت در اجرای طرحهای مورد توافق طرفین به منظور حمایت از تولید بازیهای فاخر در حوزه فرهنگ ایثار و دفاع مقدس و مقاومت، ارائه جایگزینهای مناسب از طریق ترویج و تقویت بازیهای رایانهای دارای مضامین فرهنگی مناسب و اشاعه سبک زندگی و هویت اسلامی-ایرانی از طریق این بازیها و همچنین ایجاد هماهنگی ملی برای تقویت روحیه ایثار و شهادت از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه است.
از بستر بازیهای رایانهای برای فرهنگسازی استفاده کنیم
محمدرضا سوقندی؛ مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران پس از امضای این تفاهمنامه، گفت: غرفه بازیهای رایانهای، با نوآوریها و بازیهایی که ارائه داده، غرفه پرجاذبهای است.
وی ادامه داد: یکی از مفاد این تفاهمنامه، آموزش و توانمندسازی است. ما استعدادهای زیادی در نهادها، موسسات، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، انجمنها، فرزندان شهدا و ایثارگران و تشکلهایی همچون بنیاد ملی بازیهای رایانهای داریم. نسل جوان به این حوزه و بازیهای رایانهای علاقهمند هستند، بنابراین باید از این بستر برای فرهنگسازی استفاده کنیم و آموزههای دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت را به جامعه بهویژه نسل جوان منتقل کنیم.
امروزه کارکرد بازی فقط سرگرمی نیست
سوقندی بیان کرد: امیدواریم آثار امضای این تفاهمنامه در چهلمین سالگرد دفاع مقدس را به برکت خون شهیدان در آینده بیشتر و درخشانتر ببینیم. امیدواریم این بازیها پس از این در نمایشگاهها و فضای مجازی بیشتر و آسانتر در دسترس نسل جوان قرار گیرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، همچنین گفت: امروز دیگر بازی فقط مخصوص کودکان و نوجوانان و کارکرد آن فقط سرگرمی نیست، بلکه بازی امروزه کارکردهایی همچون آموزش، توانمندسازی، خلاقیت و دانش دارد. امیدواریم این اهداف با همافزایی محقق شوند.
نظر شما