وی افزود: با توجه به شرایط به وجود آمده در اثر همهگیری ویروس کرونا و فرصتهای بیشتر مردم برای مأنوس شدن با کتاب و کتابخوانی فعالان فرهنگی و مسئولان محلی در روستاها برنامههای تازهای برای ترویج کتابخوانی با استفاده از امکانات موجود در فضاهای مجازی طراحی، برنامهریزی و اجرایی میکنند. از اینرو، برنامههایی که در روستاها با رویکرد مجازی در این روزهای کرونایی به اجرا گذاشته میشود در این دوره اهمیت پیدا میکنند و میتوانند علاوه بر غنی کردن اوقات فراغت در الگوسازی و بهرهگیری سایر روستاها تأثیرگذار باشد.
دبیر ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب یادآور شد: با توجه به شرایط موجود بخش ویژهای برای ارائه برنامهها و مجموعه اقدامات روستاها در سال 1399 اضافه شده است و دبیرخانه اجرایی جشنواره در فرایند اجرایی(اعم از محتوایی و شکلی) تغییراتی را به وجود آورده است و تلاش میکند برای حفظ سلامتی شهروندان، بخش عمدهای از فرایند اجرایی را به صورت الکترونیکی انجام دهد.
وی تاکید کرد: روستاهای متقاضی شرکت در این جشنواره فرصت دارند تا 10 دیماه نسبت به ارسال آثار و مستندات برنامههای خود اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهمنظور پشتیبانی از برنامهها و اقدامات انجام شده و طرحهای ابتکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی و جلب توجه مردم، سازمانها و نهادهای مرتبط به اهمیت کتاب در جامعه، هفتمین دوره «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب » را در سطح روستاها و عشایر سراسر کشور با رویکرد مجازی برگزار میکند.
هفتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سال ۱۳۹9 از سوی دفتر مطالعات و برنامهریزیهای فرهنگی و ستاد شهرها و روستاهای دوستدار کتاب معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت دستگاهها و نهادهای مختلفی اعم از معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، نهاد کتابخانههای عمومی کشور، انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران، سازمان فرهنگی سازمان ملل متحد یونسکو، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و نهادهای دیگر همکار برگزار میشود.
روستاهای متقاضی شرکت در این جشنواره بر اساس فراخوان این دوره میتوانند اقدامات انجامشده، برنامهها، مدارک و مستندات خود را که مبنی بر فعالیتهای مرتبـط با کتاب و کتابخوانی آن روستاست، با امضای دهیار و رئیس شورای اسلامی روستا، همراه با برگههای تکمیلشده به دبیرخانه استانی جشنواره کـه در ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها مستقر است و یا به دبیرخانه مرکزی تهران ارسال کنند.
علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای ۰۲۱۸۸۸۶۱۳۲۴- ۰۲۱۸۸۳۴۲۹۸۰-۰۲۱۸۸۳۴۲۹۷۹ تماس بگیرند و یا آثار خود را به «دبیرخانه مرکزی جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» به آدرس تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان فجر (جم سابق) ـ شماره ۷ ـ ساختمان فجر ـ طبقه ۵ به کد پستی ۱۵۸۹۷۴۳۱۱۱ یا به پست الکترونیک bookpromotion.ir@gmail.com ارسال کنند. همچنین تمامی برگههای خام و دستورالعملهای اجرایی در سایت www.bookpromotion.ir قابل دریافت است.
نظر شما