مدیر کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش وپرورش از راهاندازی «مدرسه ملی شعر و داستان» در بستر فضای مجازی خبر داد.
وی ادامه داد: این امر باعث ایجاد شبکه ملی شاعران و نویسندگان فرهنگی و دانشآموز کشور برای همافزایی بیشتر و دسترسی آسان به استادان برجسته کشوری در حوزه شعر و داستان و در راستای تحقق اصل ۱۵ قانون اساسی و همچنین تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر ایجاد شبکهای از محیطهای یادگیری و برقراری تعامل اثربخش مدارس با این محیطها با رعایت اصل غنیسازی محیط مدرسه خواهد شد.
مدیر کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش افزود: این مدرسه بر بستر فضای مجازی و با تکیه بر شبکه آموزشی دانش آموز «شاد» طراحی شده و همه دانشآموزان سراسر ایران میتوانند از این طریق با بهترین شاعران و داستاننویسان کشور در ارتباط باشند و آثار خود را برای بررسی به این مدرسه ارسال کنند.
رمضانی با تاکید براینکه دبیرخانه این مدرسه در استان هرمزگان قرار دارد، افزود: آموزش و پرورش هرمزگان که خود در این زمینه پیشرو است، از ظرفیت بهترین معلمان شاعر و نویسنده کشور نیز در این مدرسه بهره خواهد برد.
وی گفت: دانشآموزنی که در این مدرسه ثبتنام میکنند، از آموزشهای تخصصی زیر نظر بهترین مدرسان شعر و داستان کشور بهره خواهند برد.
مدیر کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انتشار آثار دانش آموزان برگزیده این مدرسه در فضای مجازی و در قالب مجموعههای شعر دانش آموزی افزود: در این مدرسه با استفاده از بستر فضای مجازی شب شعرها و عصرانههای داستان نیز به صورت کشوری برگزار خواهد شد.
رمضانی گفت: مراسم آغاز به کار این مدرسه در قالب شب شعری مجازی و با حضور شاعران دانش آموز و فرهنگی از سراسر کشور ۲۰ مهرماه هم زمان روز بزرگداشت حافظ شیرازی برگزار خواهد شد. این مراسم به صورت زنده از شبکه شاد نیز پخش خواهد شد.
نظر شما