غلامحسین رحیمی گفت: با تعریف نقشه راه جدید و ایجاد تمرکز در زیر مجموعههای وزارت علوم، «سمت» بتواند در جایگاه تنها بازوی وزارت علوم در مسیر حمایت از تولید آثار علوم انسانی قرار گیرد.
در ابتدایی این دیدار زهرا ابوالحسنی چیمه رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی سازمان «سمت» و سرپرست مدیریت پژوهشی این سازمان به توضیح ساختار ارکان تحت مدیریت خود پرداخت و با تشریح عملکرد گروههای پژوهشی سازمان «مطالعه و تدوین» معاون وزیر عتف را در جریان آخرین تحولات ساختاری و دستاوردهای پژوهشی «سمت» قرار داد.
ابوالحسنی با بیان توصیفی از ساختار پژوهشی «سمت» به تشریح توانمندیها و برنامههای آتی این سازمان در حوزه پژوهش پرداخت و به دستاوردهای «سمت» در راه تدوین کتب درسی دانشگاهی اشاره کرد. این عضو هیأت علمی سازمان «سمت» همچنین با نگاهی مقایسهای به بیان نقاط مشترک و ویژگیهای متمایز سازمان «سمت» با مراکز علمی مشابه و معتبر خارج از کشور پرداخت.
در این جلسه که حمیدرضا خادمی معاون پژوهشی، محمدرضا سعیدی معاون نظارت علمی - فنی و محمد آریامنش معاون اجرایی سازمان نیز حضور داشتند طرفین به بیان دیدگاههای خود پیرامون شرح وظایف سازمان «سمت» و ارائه آمارهایی از عملکرد این سازمان در چند دهه گذشته پرداختند.
همچنین معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به دو وجه برجسته سازمان «سمت» یعنی وجه تخصص در انتشار کتاب به خصوص کتاب دانشگاهی و وجه پژوهشی این سازمان که در معرفی پژوهشکده «تحقیق و توسعه علومانسانی» وابسته به «سمت» به آن پرداخته میشود ابراز امیدواری کرد بهزودی و با تعریف یک نقشه راه جدید و ایجاد تمرکز در زیر مجموعههای وزارت علوم، «سمت» بتواند در جایگاه تنها بازوی وزارت علوم در مسیر حمایت از تولید آثار علومانسانی و حتی علوم پایه در سراسر کشور قرار گیرد و امکانات حمایتی وزارت علوم از طریق سمت به شیوهای متمرکز در اختیار جامعه علمی کشور قرار گیرد.
پس از این جلسه نیز رحیمی بازدیدی از ساختمان شماره دو سازمان «مطالعه و تدوین» که در مراحل پایانی ساخت خود قرار دارد داشت و از نمایشگاه موقتی که در محل آن ساختمان به شکل محدود برپا شده بود دیدن کرد.
نظر شما