چاپ نخست کتاب «بازگشت به قرآن» تألیف محمود حکیمی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
وی با اشاره به فصلهای مختلف کتاب «بازگشت به قرآن» گفت: در فصول مختلف بازگشت به قرآن آمده است که جدایی اندیشههای ناب دینی از ذهنهای بسیاری از افراد موجب نامهربانی و گاه موجب خشونت و بیرحمی آنها میشود. در این داستان از زبان شخصیتهایی مانند دکتر مرتضی مطهری آوردهام که غرور و خودبزرگبینی گام اول در مسیر خودپرستی است و انسان خود پرست نمیتواند خدا پرست شود.
این نویسنده ادامه داد: در آیات بسیاری از قرآن کریم در دفع سیئه به حسنه اشاره شده است. از آیات بسیار و روایات فراوان نیکی و مهرورزی تاکید بسیار شده است. در کتاب نهجالفصاحه پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) و نهجالبلاغه امیرالمومنین علی(ع) و صحیفه سجادیه امام زینالعابدین(ع) به ارزش و ضرورت مهرورزی مردمان با یکدیگر بسیار پرداخته شده که برخی از آنها در کتاب بازگشت به قرآن آمده است.
حکیمی با بیان اینکه بسیاری از شخصیتهای این داستان که زمانی مسلمان بودهاند، به دلایلی از اسلام و آموزههای ارزشمند آن جدا میشوند، افزود: برخی از این شخصیتها مسیحی میشوند و برخی بودایی، گروهی به مارکسیسم و کمونیسم علاقهمند میشوند و مذهب را رها میکنند. اما دکتر مرتضی و دوستانش تلاش میکنند کسانی را که از جمع مسلمانان جدا شدهاند بار دیگر به جمع اسلام مخصوصاً تشیع اثنی عشری پیوند دهند که در موارد بسیاری موفق میشوند.
وی با اشاره به آیات استفاده شده در کتاب عنوان کرد: در بخشهایی از کتاب بازگشت به قرآن از سوره بقره آیه ۲۰۸، آل عمران آیه ۱۰۳ و ۱۵۹، نسا آیه ۹۴، انفال آیه ۳۶، نحل آیه ۱۲۵، فرقان آیه ۶۳ و ۷۲، قصص آیه ۵۵، فتح آیه ۲۹ و حشر آیه ۱۰ میخوانیم که احسان، مهربانی و نیکوکاری موجب میشود که بیدینها بار دیگر به اسلام بپیوندند و پیوستن به اسلام همان بازگشت به قرآن است.
نویسنده کتاب «بازگشت به قرآن» در پایان گفت: در این کتاب به جنایات هولناک وهابیها در برخی از کشورها نیز اشاره شده است و اینکه چطور فریب خوردهها تحت تأثیر آموزههای «ابن تیمیه» و «محمدبن الوهاب» این بیرحمیها را انجام میدهند و مسلمانان سراسر جهان خواه شیعه، خواه سنی هیچ ارتباطی با این آدمکشان فریب خورده ندارند.
محمود حکیمی متولد ۱۳۲۳ در تهران است، نویسندگی را از سال ۱۳۳۹ در مجله کیهان بچهها شروع کرد که ۴ سال ادامه داشت. نخستین کتاب دینی وی در سال ۱۳۴۷ درباره زندگانی مصعببن عمیر صحابی قهرمان پیامبر اسلام بود که با عنوان «اشرافزاده قهرمان» به چاپ رسید و مورد استقبال نوجوانان و جوانان قرار گرفت و بارها تجدیدچاپ شد. وی ادامه راه داستاننویسی خود را این طور بیان میکند که از سال ۱۳۴۷ به جمع نویسندگان مجله «درسهایی از مکتب اسلام» پیوستم و از سال ۱۳۵۰ داستانهای دینی را در این مجله وزین حوزه علمیه آغاز کردم. هر داستان گاه بسیار طولانی بود. آخرین داستان دنبالهدار من در این مجله اکنون «شکوفایی تشیع» نام دارد که تاکنون ۱۸ بخش آن در ۱۸ شماره به چاپ رسیده است.
استاد حکیمی در زمینه ادبیات، تاریخ تمدن، تاریخ اسلام قلم زده و کتب علمی بسیاری را نیز ترجمه کرده است. داستانهایی از عصر ناصرالدینشاه، مجموعه ۴ جلدی هزار و یک حکایت تاریخی، رمان پرفروش نقابداران جوان، مجموعه ۲۲ جلدی تاریخ تمدن و دهها اثر دیگر از نوشتههای این نویسنده پیشکسوت است.
چاپ نخست این اثر در 125 صفحۀ رقعی، شمارگان 500 نسخه و با قیمت 30.000 تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقمندان این حوزه قرار گرفته است.
علاقهمندان برای تهیه این کتاب میتوانند از طریق فروشگاه با شمارۀ 88310610 و یا فروشگاه اینترنتی با شمارۀ 66415401 تماس حاصل نمایند. همچنین از طریق اینستاگرام انتشارات سروش به نشانی@soroushpub_com ، واتساپ به شماره 09301949130 و یا با مراجعه به سایت سروش www.soroushpub.com، برای تهیه کتاب اقدام نمایند.
نظر شما