سعید بیابانکی برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب را فرصت قابل توجهی دانست و بیان کرد: هر فعالیتی که در حال حاضر و در این شرایط بر بستر فضای مجازی سوار شده بتواند اندکی حال مردم را خوش کند و به دانش و علم آنها بیفزاید قابل تقدیر است.
او در ادامه عنوان کرد: در یکسال گذشته نمایشگاههای مجازی کتاب که در کشورهای دیگر برگزار شده بود بیشتر متمرکز بر رنگ و لعاب بود و عموما تلاش کردند تا فضای گرافیکی فراهم کنند که مخاطب تصور کند در فضای نمایشگاه است اما این موارد چندان اهمیت ندارد و باید به زیرساختهای آن توجه کرد.
بیابانکی گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه مجازی کتاب ابتدا در جنوب استان کرمان برگزار شد و ما تجربه اولیه آن را داشتیم به نظرم بهتر است قسمت جستوجوی کتاب را فعالتر کرده و آن را تقویت کنند تا مخاطب بتواند با ریزترین جزئیات به جستوجو بپردازد.
وی همچنین عنوان کرد: یکی از ویژگیهای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، رونمایی کتاب، میزگردها و نشستهای مختلفی بود که در ایام نمایشگاه برگزار میشد و خرید کتاب در کنار این برنامهها بهانهای برای مردم بود تا به نمایشگاه سر بزنند. اجرای چنین برنامههای در بستر فضای مجازی در ایام برگزاری نمایشگاه نیز عاملی مهم است.
سعید بیابانکی گفت: هر فعالیتی که در حال حاضر و در این شرایط بر بستر فضای مجازی سوار شده بتواند اندکی حال مردم را خوش کند و به دانش و علم آنها بیفزاید قابل تقدیر است. برگزاری نمایشگاه کتاب به صورت مجازی در این شرایط میتواند فرصت خوبی باشد همچنین اگر فروش کتاب با تخفیف همراه باشد. در واقع «به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل» است.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول تا ششم بهمنماه برگزار خواهد شد.
نظر شما