مجله «نیویورکتایمز» به روال معمول هفتگی خود لیست آثار پرفروش را منتشر کرده است. این هفته «سرزمین موعود» نوشته باراک اوباما در صدر پرفروشهای نیویورکتایمز در بخش آثار غیرداستانی قرار دارد.
«سرزمین موعود» نوشته باراک اوباما در رتبه نخست پرفروشهای نیویورکتایمز قرار دارد. تصمیم به نگارش این کتاب پس از اتمام دوره ریاستجمهوری اوباما اتخاذ شد. خاطرات دوره ریاست جمهوری اوباما با هدف اطلاعرسانی منتشر شد تا شهرت رئیسجمهور سابق را حفظ کنند و دوره تاریخی موردنظر را از دید خودش شکل دهد.
علاوه بر این اوباما وقتی درباره موضوعات مهم امنیتی که همانند انتخاب بین مرگ و زندگی است تفکر میکند خواننده را نیز به درون ذهن خود میبرد تا از همه جزئیاتی که برای تصمیمگیری در نظر گرفت باخبر شوند. روایت خود را با حکایتهای شیرین خانوادگی و همچنین سخنان شخصیتهای مهم سیاسی، که همکارش هستند، ترکیب میکند. «سرزمین موعود» اولین جلد از یک مجموعه دو جلدی است که قرار است دیرتر منتشر شود. کتاب اول اتفاقات دوره ریاستجمهوری اوباما تا سال 2011 را پوشش میدهد.
«چراغهای سبز» نوشته متیو مکانهی، بازیگر مطرح هالیوود در رتبه دوم پرفروشهای نیویورکتایمز قرار دارد. مکانهی در طول سالهای فعالیت خود به عنوان یک بازیگر خاطرات خود را در دفترهای مختلف جمعآوری کرد و حالا بخشهایی از این خاطرات را با مخاطبین و طرفدارانش به اشتراک گذاشته است.
«شدن» نوشته میشل اوباما پس از گذشت 91 هفته از انتشار در جایگاه سوم پرفروشهای نیویورکتایمز قرار دارد. بانول اول سابق ایالات متحده دو سال پیش کتاب خاطراتش را منتشر کرد و به یکی از ثروتمندترین نویسندگان دنیا در سال 2018 تبدیل شد و پس از دو سال هنوز مورد استقبال مخاطبین واقع شده است. «شدن» سفر میشل از جنوب آمریکا تا کاخ سفید و تلاش برای ایجاد تعادل بین کار، خانواده، و جایگاه سیاسی همسرش را روایت میکند.
«رامنشده» نوشته گلونون دویل در رتبه چهارم پرفروشهای نیویورکتایمز قرار دارد. دویل، سخنگو و فعال حقوق بشر از گوش دادن به صدای درون فرد سخن میگوید. نویسنده معتقد است وقتی دست از تلاش برای برآورده کردن انتظارات دیگران برداری زندگی پر از لذت و آرامش میشود. «رامنشده» در فهرست آثار برتر سال 2020 مجلاتی چون بلومبرگ، اُپرا، کاسموپالیتن، و واشنگتنپست هم قرار گرفت.
«قبیله: ریشه نارضایتیها» نوشته الیزابت ویلکرسون در رتبه پنجم پرفروشهای نیویورکتایمز در بخش آثار غیرداستانی قرار دارد. در سالی که تراژدیهای متعددی در کشور آمریکا، به خصوص برای سیاهپوستان رخ داد، الیزابت ویلکرسون با داستانی تأثیرگذار درباره هویت به بازار کتاب بازگشت.
نویسنده «گرمای دیگر خورشیدها» پس از یک دهه تحقیق و گزارش «قبیله» را نوشت و سیستم قضایی و عدالت آمریکا را سیستمی قبیلهای قلمداد کرد؛ درست مانند سیستم قبیلهای موجود در هند و آلمان نازی و نشان میدهد در آمریکا سیاهپوستان در اقلیت قرار دارند. نویسنده برنده جایزه پولیتزر با متخصصین و مردم عادی مصاحبه میکند و در مورد نقشی که همه ما در روند این موضوع بازی میکنیم سخن میگوید.
نظر شما