بیش از ۷۰۰ اثر به چهارمین دوره نشان شیرازه ارسال شده است و داوری آثار انتخابی از روز پنجشنبه ۳۰ بهمن آغاز ميشود.
پارسانژاد با بیان اینکه نشان شیرازه یک رویداد حرفهای است، عنوان کرد: کتابهایی که مسیر حرفهای را طی کردهاند و به چاپ رسیدهاند، میتوانستند در جشنواره نشان شیرازه شرکت کنند و استقبال از این دوره جشنواره هم خوب بود اما بعضی ناشران خصوصی پرکار که کارهای خوبی هم دارند؛ اثری به این جشنواره ارسال نکردند درحالی که بسیاری از ناشران همه کتابهای خود را به دبیرخانه ارسال کرده بودند.
وی در پاسخ به سوال ایبنا درباره اینکه استقبال ناشران از کدام بخش بیشتر بوده است، توضیح داد: کتابهای حوزه کودک و نوجوان که اغلب مصور هستند، قابل توجه بود. همچنین در حوزه طراحی جلد کتاب نیز با مجموعه آثار بسیار زیادی روبهرو بودیم.
پارسانژاد همچنین یادآور شد: البته تعداد کتابهایی که در حوزه طراحی کتاب از روی جلد تا صفحات داخلی به دبیرخانه ارسال شد کمتر از بخش های دیگر بود که طبیعی است زیرا کتابها همه دارای طراحی جلد ( چه خوب و چه بد) هستند ولی همه کتابها را ناشر به طراح گرافیک حرفهای برای ساماندهی صفحات نمیدهد و خیلی از کتابهای متنمحور مثل آثار داستانی، رمانی و علمی به طراحان سپرده نمیشود.
وی در این زمینه گفت: در یک نگاه کلی میتوان گفت که تعداد کتابهایی که نقش طراح در آن پررنگ است کمتر از طراحی روی جلد بوده است و ای کاش بیشتر بود.
به گفته پارسانژاد، قرار است داوری آثار ارسالی به نشان شیرازه نیز از روز پنجشنبه ۳۰ بهمن انجام شود.
به گزارش ایبنا، در بخش مسابقه «پیکره کتاب» چهارمین دوره نشان شیرازه موضوعاتی چون برترین طراحی کتاب تصویری، برترین طراحی کتاب مصوّر، برترین طراحی کتاب غیر تصویری، برترین طراحی کتاب علمی ـ آموزشی، برترین طراحی کتاب گویا، برترین طراحی کتاب الکترونیک، برترین مدیر هنری نشر و برترین ناشر حامی طراحی کتاب به رقابت گذاشته میشوند.
همچنین در بخش مسابقه «اجزای کتاب» برترین طراحی گرافیک جلد کتاب با تصویر، برترین طراحی گرافیک جلد کتاب با نوشتار (خوشنویسی و تایپوگرافی)، برترین طراحی گرافیک متن در صفحه آرایی کتاب های گروه سنی کودک و نوجوان، برترین طراحی گرافیک متن در صفحهآرایی کتاب بزرگسال و برترین طراحی قلم (فونت) متن قرار دارد.
نظر شما