کتاب «ساختار نور» به زبان انگلیسی به قلم مهران توکلی کشه؛ دارای مدرک مهندسی هستهای از دانشگاه ملکه مری لندن، موسس و رئیس بنیاد تحقیقات فضایی کشه، تألیف شده و محمد ثابتی رضوانی آنرا به فارسی ترجمه کرده است.
این کتاب در 9 فصل ابتدا نور و ساختار آن را تعریف میکند و در ادامه به تشریح «تبدیل پرتوهای نور به گنس ماده»، «نور و واکنش آن با ستاره پایهای»، «نور و واکنش سیارهای آن»، «استفاده از مشخصات نور برای فناوری فضایی»، «نگاهی به آینده استفاده از ساختار نور»، «CO2 در حالت گنس» و «نظریه اتحاد میدانها» میپردازد.
نویسنده در مقدمه کتاب اشاره کرده: «در نگاه دانش جدید ما در فناوری پلاسما و درک جدید ساختار داخلی پلاسما، نور بهعنوان یک حالت استوانهای از پلاسمای کروی مانند پروتون مطرح میشود و پلاسمای نور دارای هر سه میدان مغناطیسی مواد پلاسما است. پرتو نور، دارای ماگراوس (میدانهای مغناطیسی گرانشی) بوده و از اینرو دارای گرانش، جرم و مگنتوسفر خود است و بهعلت تحرکی که دارد، دارای حرکت لحظهای است و از اینرو میتواند این حرکت لحظهای را به شکل انرژی به سایر پرتوهای نور و به موجودات قابللمس و غیرقابللمس منتقل کند.
چون پلاسمای نور از یک پلاسما با قدرت میدان مغناطیسی کروی پویا به دیگری حرکت میکند و چون مَفس ماده پلاسمای نور با میدانهای مغناطیسی پلاسمایی محیط اطرافش در هر محیط مادی واکنش میکند، اجزای مَفس ماده نور با مَفس ماده و مواد با همان قدرت یا قدرت مختلف، حتی در همان محیط حاضر واکنش میکنند، این واکنش منجر به از دست دادن کمتر محتویات میدان مغناطیسی پلاسمایی پیاماف مَفس مواد پرتو نور میشود و لذا به نور اجازه میدهد تا در هر محیطی با سرعت و قدرت میدانهای مغناطیسی محیط معین خود با اصطکاک کم و نهایت سرعت در آن قدرت پیاماف معین سفر کند.
پس در مَفس ماده و محیط قدرت میدانهای مغناطیسی ماده، این ویژگی به پرتو نور اجازه میدهد تا در محیط قدرت ماده، سرعتی را که توسط انسان دیده میشود، داشته باشد. اما در محیط پادماده، نورِ پادماده با قدرت میدان مغناطیسی پادماده سفر میکند. سرعت نور پادماده خیلی بیشتر از سرعت نور در محیط قدرت میدان مغناطیسی پلاسمایی ماده است که انسان در آن است.»
جذب پرتو نور از سوی جانوران سیاره زمین
«تبدیل و جذب پرتو نور در حقیقت، چیزی است که گیاهان و حیوانات در محیط زمین انجام میدهند. چون آنها قدرت میدان مغناطیسی پلاسمایی خاصی از طیف نور را جذب میکنند و به علت قدرت میدانها ماگراوس مولکولی و اتمی خود، یک شرایط خلأ شمردهشدهای را در ساختارشان برای تبدیل قدرت پیاماف معینی از نور میسازند تا به گنس مَفس در ساختار گیاهان یا حیوانات تبدیل شود. این گنسها، ماگراوسهایی دارند که برابر با مقدار قدرت ماگراوس ویتامینها یا مواد معدنی است که گیاهان تولید میکنند یا حیوانات برای حیات در محیط خود نیاز دارند. درک فرایند تولید مواد معدنی و ویتامینها و اینکه نور چگونه است و چگونه در شرایط اتمسفری زمین به گنس تبدیل میشود، اجازه تولید همان مواد و ویتامینها را با استفاده از ساختار مواد نور در ارتباط با استفاده از یک رآکتور تعیین موقعیت ماگراوس رقیقسازی ساده در هر جایی از جهان میدهد.»
ویرایش دوم کتاب «ساختار نور» در 177 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه به بهای 185 هزار تومان از سوی انتشارات سخنوران راهی بازار نشر شده است.
نظر شما