سرمقاله این شماره را حسین زحمتکش زنجانی با عنوان «داستان داستاننویسی ایران» نوشته است که در بخشی از این مطلب میخوانیم: «نویسندهی داستان به عنوان کنشگر، در نهایت خودش به سوژهی داستان تبدیل میشود و این همانی است که برخی اندیشمندان از آن با عنوان متنی شدن سوژه در داستان یاد میکنند.»
همچنین در این شماره به بررسی و نقد کتابهای مانند «برادر انگلستان»، «مستوری»، «ارتداد»، «طریق بسمل شدن»، «هرس»، «ر ه ش»، «کافه پیپ» و «هیچ دوستی بهجر کوهستان» پرداخته شده است.
«گفتار»، «جستار»، «نوشتار»، «هشدار»، «دیدار»، «نقدوار» و «پیوست» بخشهای گوناگون این شماره هستند که هرکدام از زاویهای متفاوت به رمان دینی و ویژگیهای آن و نمونههای مختلف در آینۀ کتابها نگریستهاند.
هفتمین شماره ماهنامه «گاهِ نقد» به مدیر مسئولی مهدی حسینزادهیزدی و سردبیری حسین زحمتکش زنجانی در 288 صفحه و بهبهای 60 هزار تومان راهی کیوسکهای مطبوعاتی و کتابفروشیها شده است.
این مجله به همت سامانه کارشناسی کتاب مجمع ناشران انقلاب اسلامی، با توجه به خلأ موجود در نقد تخصصی حوزههای مختلف کتاب تدوین و در حوزههای گوناگون ادبیات داستانی، تاریخ، علوم اجتماعی، فلسفه، زبان فارسی و درستنویسی، روانشناسی و دین عرضه خواهد شد.
نظر شما