از این کتاب تاکنون 11 هزار نسخه به فروش رفته است. «قصههای من و بابا ایرج» اسفندماه سال گذشته توسط انتشارات «قو» در 1000 نسخه منتشر و تا تیرماه امسال 11 بار تجدید چاپ شد. چاپ دوازدهم آن نیز به زودی وارد بازار کتاب میشود.
هر 36 داستان این کتاب دارای کد QR بوده و خواننده میتواند با صدای نویسنده داستان را گوش کند، همچنین تصویرسازی هر داستان این کتاب توسط «مهرناز جهانی» صورت گرفته که جاذبه بصری اثر را بالا برده است و با توجه به سوژه داستان و با بهرهگیری از هنر نقاشی آن فریم را تصویری ماندگار و جذاب کرده است.
«نصرت تنباکوچی» همسر آن مرحوم، فراز و فرودهای بیش از 60 سال زندگی مشترک با وی و نکات دوره خدمت مرحوم در مرکز آمار و همچنین در ادامه فعالیتهای صنعتی او را تشریح کرده است.
«علی رضاقلی» نویسنده دو کتاب «جامعهشناسی خودکامگی» و «جامعهشناسی نخبهکشی» در یکی از مقدمههای این اثر به نقش آن مرحوم در ایفای مسئولیت اجتماعی مدیران بخش خصوصی پرداخته است و «غلامحسین شافعی» رییس اتاق بازرگانی ایران و یکی از دوستان مرحوم «ایرج یزدانبخش» هم در مقدمه دیگری خاطراتی از چهار دهه دوستی با وی را به رشته تحریر درآورده است.
«آقای یزدانبخش بیش از ربع قرن گفته بود نیروی انسانی هر سازمان، اصلیترین سرمایه آن سازمان است که هر روز صبح، روی دو پا وارد شرکت میشود و عصر، روی همان دو پا، شرکت را ترک میکند و این کارفرما است که تا فردا باید در اضطراب و تشویش بماند که آیا سرمایههایش فردا دوباره به محل کارشان بازمیگردند یا نه؟ در چنین دیدگاهی که بارها توسط بابا ایرج برای بچهها تبیین و تکرار شده بود، اخراج نیرو یا تعدیل منبع اصلی تولید و ثروت سازمان، به بهانه کاهش سفارشها و کمبود منابع مالی توجیهبردار نبود و به نوعی نقض غرض به حساب میآمد!»
در سال 1347 در کنکور شرکت کرده و در رشته زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه فردوسی مشهد، پذیرفته و در سال 1352 در همین رشته فارغالتحصیل شد و سپس آموزشهای تکمیلی در زمینههای مختلفی نظیر منابع انسانی، فرهنگ سازمانی مدیریت استراتژیک، مدیریت سیستمهای کیفیت و تعالی سازمانی را گذراند.
در سال 1356 مدیرکل مرکز آمار استان اصفهان و در سال 1358 به عنوان معاون اجرایی و اداری مرکز آمار ایران منصوب شد و در سال 1359 بعد از حدود 20 سال خدمت در مرکز آمار ایران با سمت معاون اجرایی و اداری بازنشسته شد.
وی به کارآمدی بخش خصوصی اعتقاد راسخ داشت که بخشی از این اعتقاد در تلاشهای او در جهت سازماندهی و توسعه سازمانهای بخش خصوصی نمایان است. یزدانبخش، تلاش، تفکر و مثبتاندیشی را از عوامل موفقیت خود میدانست و اعتقاد داشت که تغییر عنصر حتمی در دنیای ماست و کسی میتواند به موفقیت برسد که اصل تغییر را درک کرده و خود را برای مواجهه با آن مهیا کند.
تندیس افتخار سازنده برتر ساپکو، کارآفرین نمونه استان خراسان، منتخب اولین جشنواره اشتغال و کارآفرینی در سطح کشور؛ وزارت کار و امور اجتماعی و سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان (جهاد دانشگاهی)، کارآفرین نمونه استان خراسان و کارآفرین نمونه کشوری و دریافت لوح تقدیر به امضای ریاست جمهوری. دومین جشنواره کارآفرینی امیرکبیر، از جمله افتخارات مرحوم یزدانبخش است.
ایرج یزدانبخش، کارآفرین پیشکسوت ایرانی، پدر صنعت خراسان و مدیر عالی و بنیانگذار گروه صنعتی پارت لاستیک و از بنیانگذاران و پیشکسوتان صنعت تولید قطعات خودرو در ایران سرانجام در 13 فروردین 1399 در سن 80 سالگی در مشهد درگذشت.
نظر شما