کتابهای تری پرچت بیش از ۷۵ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته است. او پس از انتشار اولین رمان «جهان صفحه» به یکی از محبوبترین نویسندگان انگلستان تبدیل شد.
کتابهای پرچت بیش از ۷۵ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته است. او پس از انتشار اولین رمان «جهان صفحه» به یکی از محبوبترین نویسندگان انگلستان تبدیل شد. این رمان که «رنگ جادو» نام داشت، در سال ۱۹۸۳ به چاپ رسید. چهلمین رمان از همین مجموعه هم با عنوان «پرورش بخار» منتشر شد.
اولین رمان پرچت در سال 1971 منتشر شد و در پنجاهمین سالگرد انتشار اولین رمانش حقایقی درباره این نویسنده مشهور انگلیسی ذکر شده است که ممکن است تاکنون نشنیده باشید:
در 14 سالگی اولین داستانش را منتشر کرد: پرچت اولین داستانش را در قالب داستان کوتاه با عنوان رقبای تجاری نوشت که در ژانر فانتزی بود. او هنوز در مدرسه تحصیل میکرد و 13 سال داشت که توانست این داستان دوصفحهای را در مجله مدرسه منتشر کرد و یک سال بعد از آن نیز توانست آن را در مجله ساینس چاپ کند.
به خاطر نویسندگی ترک تحصیل کرد: به خاطر علاقه به نوشتن و شغل تمام وقت نویسندگی مدرسه را رها کرد و در نامهای که به مسئول روزنامه نوشت به عنوان روزنامهنگار تمام وقت مشغول کار شد. او در مدرسه خوشحال نبود و بلافاصله در مصاحبه کاریاش قبول شد و والدینش را قانع کرد که در سن 17سالگی مدرسه را ترک کند. او در سپتامبر 1965 در روزنامه باکسفریپرس شروع به کار کرد.
اولین رمانش را بعد از ترک مدرسه نوشت: اولین روزهای کاری پرچت در روزنامه محلی مصادف با نوشتن اولین رمانش با عنوان «مردُم فَرش» بود. در همان روزهای اول شغل روزنامهنگاری، ستونی به نام دایره کودکان را اداره میکرد. او داستانهایی فانتزی برای کودکان مینوشت ولی همزمان روی اولین رمانش کار میکرد. در واقع ایده نوشتن داستان «مردُم فَرش» در روزهای مدرسه به ذهن پرچت رسیده بود.
اولینهای تئوری اخبار جعلی و نظریه توطئه: در مصاحبهای با بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت گفته بود که از بروز و ظهور اخبار جعلی در اینترنت نگران است. گیتس به نگرانی پرچت اعتنایی نکرد ولی چند سال بعد این پدیده به مسئلهای جدی در فضای مجازی تبدیل شد.
دومین نویسنده پرفروش سال 2003: در سال ۲۰۰۳ آماری منتشر شد که طبق آن، رمانهای جلد سخت پرچت پس از آثار رولینگ ۶ درصدی، ۳٫۴ درصد سهم بازار را در اختیار داشتند. در همان آمار، رمانهای جلد کاغذی او پس از آثار بزرگانی چون جیمز پترسون، الکساندر مککال اسمیت، جان گریشان و تالکین با ۱٫۲درصد پنجم شد.
نظر شما