وی ادامه داد: در این دوره در بخش غزل ۵۷۹ اثر، در بخش مجموعه غزل ۸۱ اثر و در بخش پژوهش غزل نیز ۱۹ اثر به دبیرخانه این جایزه ادبی ارسال شده است که در مجموع با رشد ۱۵ درصدی استقبال در مقایسه با سال گذشته روبهرو بودهایم.
فرهادی افزود: آثار رسیده به بخش غزل، کدگذاری شده و بدون نام برای هیات داوری ارسال خواهند شد. همچنین در بخش کتاب و پژوهشها نیز آثار ارسالشده دستهبندی و برای داوران ارسال میشود.
به گفته دبیر سومین دوره جایزه ملی غزل حسین جلالپور، محمدرضا روزبه، کبری موسوی قهفرخی و بهمن بنیهاشمی، داوری بخش پژوهش را بر عهده دارند و مجتبی صادقی، غلامرضا طریقی، شهرام میرزایی، صالح دروند و زینب چوقادی آثار رسیده به دو بخش غزل و غزلهای ارسالی را مورد بررسی و داوری قرار میدهند.
فرهادی تصریح کرد: اسامی نامزدهای نهایی سومین جایزه ملی غزل حسین جلالپور یکم دیماه ۱۴۰۰ اعلام میشود و برگزیدههای این رویداد ادبی هم در آیینی همزمان با سالروز تولد زندهیاد حسین جلالپور، پژوهشگر و غزلسرای فقید جنوبی ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ در بندر گناوه (زادگاه وی) معرفی و تجلیل میشوند.
وی در خصوص نحوه برگزاری آیین پایانی سومین جایزه ملی غزل حسین جلالپور (جایزه غزل مستقل) توضیح داد: در صورت پایدار بودن شرایط آبی استان، این آیین با رعایت پروتکلهای بهداشتی بهصورت حضوری و با حضور شاعران و بزرگان ادبی کشور در بندر گناوه برگزار خواهد شد.
دبیر سومین جایزه ملی غزل حسین جلالپور ادامه داد: در بخش جنبی آیین پایانی این جایزه ادبی برگزاری سه کارگاه «پژوهش غزل»، کارگاه «غزل آوانگارد» و کارگاه «کیفیتسنجی چاپ کتابهای غزل منتشرشده در دهه گذشته» با تدریس اساتید غزل کشوری پیشبینی شده است.
یادآوری میشود، آیین پایانی سومین جایزه ملی غزل حسین جلالپور ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ در بندر گناوه برگزار خواهد شد.
نظر شما