چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۴
نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصتی برای نمایش اقبال مردم به اتفاقات فرهنگی است

رضا حاجی آبادی درباره نمایشگاه کتاب امسال گفت: پیش‌بینی می‌کنم سی‌وسومین تجربه نمایشگاه کتاب با استقبال خوب اهالی فرهنگ همراه باشد، زیرا اکنون فرصتی دست داده که بعد از فروکش کردن همه‌گیری کرونا مردم به اتفاقات فرهنگی اقبال نشان دهند.

رضا حاجی آبادی (مدیر نشر هزاره ققنوس) در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره برنامه‌های این انتشارات در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: هزاره ققنوس با حدود 150 عنوان کتاب که در سه سال گذشته چاپ کرده است در این نمایشگاه حضور خواهد داشت؛ البته برخی از آثار پرفروش سال‌های قبل هم به این فهرست اضافه خواهد شد که تعداد را به حدود 200 عنوان می‌رساند. با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در دو سال گذشته نزدیک به 60 عنوان کتاب چاپ اول انتشارات هزاره ققنوس برای نخستین‌بار است که در نمایشگاه کتاب سی‌وسوم عرضه می‌شوند.
 
او همچنین مطرح کرد: تصمیم داریم همزمان با سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه انتشارات برای بیش از 20 عنوان کتاب چاپ اول در سال 1400 و ابتدای سال 1401 با حضور نویسنده اثر برنامه رونمایی و معرفی داشته باشیم؛ همچنین علاوه بر عرضه 9 عنوان از کتاب‌های سید عبدالحمید ضیایی که سال گذشته چاپ شدند، عناوین مختلفی را در حوزه‌های ادبی در پیش چشم مخاطبان خواهیم داشت.
 
وی با اشاره به برخی از این آثار اظهار کرد: کتاب‌های «تولد صبح به افق پروانگی تو» مجموعه نثر ادبی از محمدرضا مهدیزاده، «نامه‌های بی‌کبوتر» مجموعه شعر محمدرضا فرامرزی و «قلبم می‌نویسد» مجموعه شعر مهدی کریمی تفرشی برخی از این آثار هستند. کتاب‌های «غریبه و مه» مجموعه شعر محمد باقر نجف‌زاده بار فروش و «گذرگاه» رمانی خواندنی از سمیرا وارسته نیز از دیگر آثاری است که برای نخستین بار در نمایشگاه عرضه خواهند شد.
 
مدیر نشر هزاره ققنوس در ادامه صحبت‌هایش با پیش‌بینی نمایشگاه کتاب در تجربه سی‌وسوم بیان کرد: با توجه به دو سال وفقه در برگزاری نمایشگاه کتاب به دلیل شیوع بیماری کرونا پیش‌بینی می‌کنم که این دوره با استقبال خوب اهالی فرهنگ همراه باشد؛ از این جهت که اکنون فرصتی دست داده که بعد از فروکش کردن همه‌گیری کرونا مردم به اتفاقات فرهنگی اقبال نشان دهند.
 
او درباره افزوده شدن بخش مجازی به سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز عنوان کرد: من پیشتر هم بارها گفته‌ام که ناشران و کتابفروشان ما ناگزیر از رفتن به سمت و سوی کسب و کارهای دیجیتال و فروش اینترنتی و نرم‌افزاری هستند، اما این را هم باید اضافه کنم که متولی این کار خود ناشران، کتابفروشان و مراکز عرضه هستند نه دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشخصا خانه کتاب و ادبیات ایران.
 
رضا حاجی آبادی گفت: در واقع دولت و ارکان آن باید صرفا زمینه و فرصت برابر برای حضور در کسب و کارهای اینترنتی را فراهم کنند نه اینکه خود متولی و مباشر اصلی باشد؛ با این نگاه من با فروش مجازی کتاب فقط به شرط استقلال ناشران و کتابفروشان در اجرای آن موافق هستم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها