پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۴۹
نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران یک ضرورت فرهنگی همیشگی است

محمد عزیزی  مطرح کرد: احیای مجدد نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بزرگ‌ترین دستاورد این رویداد فرهنگی است زیرا عده‌ای فکر می‌کردند ممکن است نمایشگاه مجازی بهانه‌ای برای تعطیلی نمایشگاه فیزیکی باشد اما این رویداد یک ضرورت فرهنگی همیشگی است که تعطیل نمی‌شود.

محمد عزیزی (مدیر نشر روزگار) در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره اقدامات و برنامه‌های این انتشارات برای حضور در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عنوان کرد: نشرروزگار با حدود  ۲۰۰ عنوان کتاب جدید و تجدید چاپ شده طی ۳ سال اخیر به این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد آمد.
 
وی افزود: نمایشگاه کتاب امسال با استقبال خوبی از سوی مخاطبان در تهران روبه‌رو می‌شود و ممکن است که مخاطبان استانی بیشتر از بخش مجازی نمایشگاه استقبال کنند از این رو که شاید امکان حضور در تهران را نداشته باشند.
 
او در ادامه با اشاره به دستاورد سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: احیای مجدد نمایشگاه کتاب تهران بزرگترین دستاورد این رویداد فرهنگی است، عده‌ای فکر می‌کردند ممکن است نمایشگاه مجازی بهانه‌ای برای تعطیلی نمایشگاه فیزیکی باشد اما مشخص شد که این رویداد یک ضرورت فرهنگی همیشگی است که تعطیل نمی‌شود.
 
مدیر نشر روزگار همچنین مطرح کرد: این باعث خوشحالی من به عنوان یک ناشر است که نمایشگاه بعد از دو سال وقفه برگزار می‌شود و تعطیل نشده است و اگر کسی قصد خرید کتاب داشته باشد به نمایشگاه سر می‌زند و ممکن است استقبال بیش از آن چیزی باشد که پیش‌بینی می‌شود.
 
وی به برخی از عناوین جدید نشر روزگار که همزمان با نمایشگاه کتاب تهران منتشر می‌شوند اشاره کرد و توضیح داد: کتاب «شهر بازی» نوشته استفان کینگ با ترجمه زهرا چفلکی یکی از این آثار است، رمانی خیره‌کننده از کینگ که به عنوان سلطان ژانر وحشت شناخته می‌شود و پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز بوده و به روایت داستان دوین جونز می‌پردازد؛ مردی که به عنوان شغلی تابستانی در یک کارناوال مشغول به کار می‌شود.
 
او همچنین از انتشار کتاب «تیل» نوشته دنیل کلمان خبر داد و یادآور شد: این کتاب را نسرین مجیدی ترجمه کرده است، در این رمان نویسنده شخصیت افسانه‌ای تیل اولنشپیگل در قرون وسطا را بازآفرینی می‌کند و حقایق تاریخی و اساطیری را با هم در می‌آمیزد؛ این شخصیت در میان مردم آلمان بسیار مشهور است و حتی در داستان‌های کودکانه نیز حضور دارد.
 
مدیر نشر روزگار در بخش دیگر صحبت‌های خود به کتاب «توقف ناگهانی در ایستگاه جمجمه» هم اشاره کرد و افزود: نویسنده این کتاب مریم صرافین است؛ رمانی علمی و تخیلی با یک ماجرای آخرالزمانی هیجان‌انگیز که در آن گروهی از افراد به قصد سفر به شابیان هور سوار قطاری می‌شوند اما قطار در میانه راه در یک ایستگاه توقف می‌کند که این توقف باعث تغییر سرنوشت مسافران قطار می‌شود.
 
محمد عزیزی در پایان درباره چهارمین اثر شاخص این انتشارات در نمایشگاه کتاب امسال گفت: کتاب «آری به زندگی» با ترجمه فاطمه حسین بیگ، جدیدترین اثر گردآوری شدۀ ویکتور فرانکل، نویسندۀ کتاب مشهور «انسان در جستجوی معنا» است، این کتاب انگیزشی و امیدبخش، حاصل سخنرانی او پس از آزادی‌اش از اردوگاه کار اجباری نازی‌هاست.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها