رییس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در حکمی «امین عارفنیا» را به سمت معاون فرهنگی، هنری و ارتباطات این موسسه منصوب کرد.
در ادامه این حکم آمده است: انتظار میرود با بهرهمندی از ایدهها و خلاقیتهای صاحبنظران و نخبگان فرهنگی، رسانهای و هنری کشور ضمن تقویت جایگاه ستادی راهبردی حوزه مسئولیت و ارتقای آن به سطح سیاستگذاری و اتخاذ رویکردهای نوین و تحقق اهداف فرهنگی ترویجی موسسه، از ظرفیتهای بی دیل ماده ۳۷ قانون احکام دائمی توسعه کشور و آیین نامه اجرایی آن در جلب همکاری نهادها و دستگاههای اجرایی کشور برای تبیین و ترویج اندیشههای امام راحل عظیم الشان و نیز گفتمان انقلاب اسلامی کوشا باشید.
این حکم ادامه یافته است: رجاء واثق دارد که در سایه الطاف الهی با حضور جنابعالی که بحمدالله از دلدادگان راه و اندیشه حضرت امام (ره) علیه هستید و با همیاری همکاران پرتلاش معاونت و در سایه تبادل با سایر ارکان موسسه و نیز ایجاد ارتباط با دستگاههای دولتی مرتبط و نهادهای مردمی شاهد تحولات جدی و موثر در تحقق اهداف موسسه باشیم.
امین عارفنیا که از مدیران فعال فرهنگی کشور است پیش از این مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهده دار بود.
همچنین از جمله سوابق عارفنیا میتوان به ریاست مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران، مشاورت امور فرهنگی شهردار تهران، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل روابطعمومی و اموربین الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی و ریاست مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد.
پیش از این محمدامیر عادلانی مسئولیت معاون فرهنگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) را عهده دار بود.
موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در یک نگاه
به گزارش ایرنا، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۷ و با حکم بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد. این موسسه از طریق فعالیتهای پژوهشی، فرهنگی و هنری در داخل و خارج از کشور به ترویج سیره، نشر آثار و تبیین گفتمان امام خمینی (ره) اهتمام دارد.
امام خمینی (ره) در شهریور ۱۳۶۷ ه.ش. در پاسخ به نامه حجتالاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی با پیشنهاد تاسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) بر مبنای طرح تشکیلات و شرح وظایف ارائه شده به معظم له، موافقت کردند.
طرح «تشکیلات و شرح وظایف مؤسسه» که توسط آقایان محمدعلی و حمید انصاری تدوین و کلیات آن مورد موافقت حضرت امام و یادگار ایشان و رؤسای سه قوه قرار گرفت.
این مؤسسه شش سال با هدایت و نظارت یادگار امام، خدمات ارزنده ای را ارائه کرد و پس از رحلت یادگار امام تاکنون با نظارت مستقیم حجت الاسلام حاج سیدحسن خمینی فعالیت روبه توسعه خویش را در بخش های مختلف مانند پژوهشی، هنری، فرهنگی و ارتباطات، انتشارات و بین الملل ادامه داده است و علاوه بر سازمان مرکزی دارای دفاتر نمایندگیهای وابسته و پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی نیز می باشد.
نظر شما