کتاب «مکتب لندن تجدید حیات نقاشی معاصر» اثر تازه انتشارت نظر است که به تازگی روانه بازار نشر کشور شده است. این کتاب به بررسی نقش مکتب لندن در تجدید حیات نقاشی معاصر میپردازد.
آلیستر هیکس، نظریهپرداز و منتقد بریتانیایی، در این کتاب به بررسی نقاط مشترک این نقاشان و ویژگیهای مکتب لندن میپزدازد.
در پیشگفتار این کتاب آمده است:
نقاشی بریتانیا تاکنون چنین قدرتمند نبوده و این کتاب در تجلیل از این واقعیت نگاشته شده است. کتاب نه به قصد بررسی جامع هنر بریتانیا که به بحث درباره مکتب لندن میپردازد. من نیز بنا به خاستگاه اصلی این اصطلاح که اولین بار توسط رونالد کیتای ابداع شد، مکتب لندن را بیش از هفت یا هشت نقاش که این مکتب غالبا بدانها نسبت داده میشود بسط دادهام. من بیستوچهار نقاش را انتخاب کردهام که در حول و حوش لندن مستقر بوده یا هستند کارشان به روشنی، بیانگر شروع و تداوم رنسانی در بریتانیاست.
درباره هر هنرمند جداگانه بحث کردهام. از مناسباتاشان با یکدیگر پرده برداشتهام و از مصاحبه با آنها بهره شایانی بردهام تا حد امکان به توضیح قدرتمند و پرمایهای دربارهشان برسم. در مقام اولین کتاب نوشته شده درباره مکتب لندن، میبایست مدعی شد که این مکتب، جانشین شایسته و برحق مکتب اکسپرسیونیسم انتزاعی نیویورک است.
مشخصات شناسنامهای این کتاب به شرح زیر است:
«مکتب لندن تجدید حیات نقاشی معاصر»، مولف «آلیستر هیکس»، مترجم «ساناز حائری»، ویراستار «شروین شهامیپور»، طراحی روی جلد «روشنک مافی» انتشارات «چاپ و نشر نظر»، در 192 صفحه منتشر شده است
نظر شما