مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان قم؛
500 میلیارد تومان یارانه هم برای رسانهها کم است/2300 درخواست مجوز در نوبت بررسی
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان قم، گفت: 13 هزار رسانه در کشور فعالیت دارند که 2هزار و 200 رسانه نیز در نوبت امتیاز هستند با این اوضاع سالی 500 میلیارد تومان یارانه هم کم است.
شمسایی با اشاره به مشکل تشکل صنفی در عرصه رسانه، گفت: در حوزههایی مانند مهندسین و پزشکان شاهد یک نظام واحد هستیم اما متاسفانه در حوزه وسیع رسانه نظام صنفی مستقل و واحدی را نداریم.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: لایحه جامع رسانهها تدوین و در هیئت دولت مطرح شده است که در مرحله بعد این لایحه در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد؛ البته با همه این کمبودها تشکلهایی مانند بسیج رسانه و خانه مطبوعات در این سالها تلاش بسیاری را انجام دادهاند.
وی اضافه کرد: اقدامات موثری در بحث ساماندهی رسانهها و خبرنگاران داشتهایم و بهزودی خبر خوبی اعلام خواهد شد و فعالان رسانه میتوانند از خدمات الکترونیک استفاده کنند.
این مقام مسئول تاکید کرد: استان قم بهعنوان مرجع و پناه همه محسوب میشود. هویت ایرانیها به هویت اسلام و شیعی آغشته شده است؛ حتی آنهایی که از اهل سنت هستند نیز ارادت خاصی به خاندان پیامبر دارند.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد عنوان کرد: اتفاقات اخیر اگرچه ظاهری انسانی، معیشتی، اجتماعی و فرهنگی دارد اما ریشه اصلی آن به مسائل سیاسی مربوط میشود. جامعه اسلامی نمیخواهد زیر سلطه استکبار جهانی برود اما این موضوع برای اسکتبار جهانی خوشایند نیست.
شمسایی بیان کرد: در اتفاقات اخیر، قشر خبرنگار و روزنامهنگار پای کار انقلاب آمدند و کمکهای بسیاری انجام دادند. رسانه امروز میداند که باید چه بکند و در کجا باشد. در این عرصه هرچه بهتر و خوبتر عمل کنیم در مقابل نیز دشمن بیشتر خود را مجهز میکند و با ابزاری پیشرفته حمله خواهد کرد؛ بنابراین حوزه رسانه را باید تقویت کرد تا در برابر توطئههای دشمنان به خوبی ایستادگی کنند.
وی با اشاره به هشتمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر یادآور شد: آمار خوبی در این دوره از جشنواره را شاهد بودیم که بر اعتبار این جشنواره میافزاید؛ امیدوارم این موضوع پایدار باشد و در هر دوره با آثار بیشتری ارسال شود.
تنوع سیاسی و فکری در رسانههای قم زیاد است
در حاشیه اختتامیه جشنواره ابوذر قم مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: اتکای سایتهای خبری و مطبوعات نباید صرفا به یارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد؛ باید «اقتصاد رسانه» نیز مد نظر اهالی مطبوعات و سایتهای خبری باشد. در بودجه پیشنهادی برای سال آینده به دنبال افزایش یارانه مطبوعات هستیم اما یارانه مکفی به رسانه داده میشود.
وی ادامه داد: ۱۳ هزار رسانه در کشور فعالیت دارند که ۲ هزار و ۲۰۰ رسانه نیز در نوبت امتیاز هستند با این اوضاع سالی۵۰۰ میلیارد تومان یارانه هم داشته باشیم، کم است.
شمسایی گفت: در استان قم تنوع سیاسی و فکری رسانهها زیاد است؛ هرچند رسانههای قم از نظر کیفی وضعیت خوبی دارند اما از نظر اقتصادی مشکل دارند، چراکه استان قم، صنعتی نیست.
نظر شما