سه‌شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲
دیدار اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس با وزیر فرهنگ در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن

اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی ضمن دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از بخش های مختلف این نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ابینا)، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در جلسه صمیمانه با برخی اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی که در مصلی امام خمینی (ره) به عنوان محل برپایی سی امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار شد،  پس از شنیدن نقطه نظرات و دیدگاه های نمایندگان در حوزه قرآن و عترت در سخنانی به تشریح بخش های مختلف سی امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم پرداخت و تصریح کرد: سی امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم یکی از پرشورترین ادوار این نمایشگاه به شمار می رود و به لحاظ کمی و کیفی به یک نقطه عطف رسیده است به طوری که نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به محلی برای بروز قدرت نمایی جبهه فرهنگی انقلاب در عرصه های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی بدل شده است.
 
اسماعیلی با اشاره به اینکه امسال نسبت به سال گذشته دو برابر مساحت به فضاهای نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلی امام خمینی (ره) اختصاص داده شده است، خاطرنشان کرد: بخش عفاف و حجاب یکی از بخش های مهم نمایشگاه برای علاقه مندان به تهیه لباس های عفیفانه است که امسال نیز همانند سال گذشته مورد استقبال مردم قرار گرفته است و شبستان های مستقلی برای این بخش در سی امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم درنظرگرفته شده و بیش از ۲۶۰ غرفه شامل تولیدکنندگان فعال حوزه عفاف و حجاب در این بخش برپا شده است.
 
وی با بیان اینکه وزارت فرهنگ در دوره جدید اهتمام جدی نسبت به تحقق نهضت روانخوانی قرآن کریم دارد، گفت: طرح بشری از طرح های مهم حوزه قرآن و عترت محسوب می‌شود که طی یکسال اخیر در ۲۰ استان کشور بیش از پنج هزار مربی قرآنی تربیت یافته اند همچنین طرح حفظ قرآن رسول اکرم(ص) نیز این روزها بطور جدی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اجرا می‌شود.
 
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پس از دوران کرونا، مجموعه ها و فعالیت های قرآنی نیز همانند سایر مجموعه ها آسیب دیده بودند و از زمان آغاز به کار دولت مردمی تلاش شد این مجموعه ها و فعالیت ها مورد حمایت قرار گیرند و بر همین اساس ۱۵ هزار فعال قرآنی عضو صندوق اعتباری هنرمندان شده اند همچنین ۳ هزار موسسه قرآنی فعال از وزارت فرهنگ مجوز دریافت کرده اند.
 
وزیر فرهنگ در ادامه از راه اندازی بنیاد فرهنگی و هنری یاسین در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: این بنیاد ویژه تولیدات فرهنگی و هنری در حوزه قرآن و عترت خواهد بود که در راستای تعالی حوزه قرآن و عترت فعالیت خواهد کرد که امیدواریم راه‌اندازی آن به توسعه بیشتر فعالیت‌های فرهنگی و هنری حوزه قرآن و عترت منجر شود.
 
اسماعیلی همچنین در پایان، برپایی جشنواره فیلم‌های قرآنی را یکی دیگر از برنامه های آتی وزارت فرهنگ در حوزه قرآن و عترت برشمرد و افزود: همچنین پیرو فرمایش اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «هر مسجد باید یک پایگاه قرآنی باشد» تا به امروز حدود ۱۹۰۰ مسجد، پایگاه های قرآنی خود را راه اندازی کرده که بزودی جزییات آن از سوی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد اطلاع‌رسانی خواهد شد‌.
 
به گزارش ایبنا؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پس از پایان این جلسه، اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی از بخش های مختلف نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بازدید به عمل آوردند.  سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱۲ فروردین در محل مصلای امام خمینی(ره) آغاز به کار کرده و تا ۲۶ فروردین‌ماه پذیرای علاقه‌مندان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها