وی افزود: ما در برنامههای خود سعی کردهایم از ظرفیتهای مختلف استفاده کنیم و با استفاده از دستگاههای فرهنگی برای ترویج کتاب و کتابخوانی و توسعه زیرساختها گام برداریم.
رئیس نهاد کتابخانههای عمومی استان یزد ادامه داد: یکی از ظرفیتها در جامعه استفاده از حکمهای جایگزین حبس و همچنین کمکهای صنایع است.
رفیعی ادامه داد: امیدواریم در سال جاری با انجام هماهنگیهای لازم، آمار مجازاتهای جایگزین حبس به نحو چشمگیری افزایش یابد و با کمک قضات محترم و نیز صنایع استان نهایت استفاده از این دو ظرفیت بسیار ارزشمند در جهت توسعه و تجهیز کتابخانهها به کار گیریم.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش اخذ شده از سامانه سامان میزان جذب عضو وامانت کتابخانهها در ۵ سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس آن، در میان کتابخانههای شهری به ترتیب کتابخانههای امام علی(ع)یزد، مرکزی یزد و مرکزی میبد و در میان کتابخانههای روستایی، کتابخانه محمدرضا شیرزاده مهریز، جوادالائمه اشکذر و امام علی(ع) ترکان و هرابرجان بیشترین جذب عضو را در پنج سال گذشته داشتهاند.
رفیعی گفت: بر اساس این گزارش بیشترین میزانامانت کتاب در ۵ سال گذشته در کتابخانههای شهری به ترتیب مربوط به کتابخانه مرکزی میبد، امام علی (ع) یزد و مرکزی استان و در میان کتابخانههای روستایی به ترتیب مربوط به کتابخانه جوادالائمه اشکذر، محمدرضا شیرزاده مهریز و شهید شفیعی ابرکوه است.
رئیس نهاد کتابخانههای عمومی استان یزد همچنین با اشاره به اجرای طرح دوازهمین جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: امیدواریم همچون سالهای گذشته شاهد ورود جدی شهرستانهای استان در این جشنواره باشیم.
نظر شما