مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی امسال در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با 12 اثر تازه شرکت کرده که از این کتابها در غرفه رونمایی نیز میشود.
او اظهار کرد: طبق پروتکلهای نمایشگاه امسال، غرفهها مجاز هستند کتابهای 10 سال اخیر به نمایشگاه آورده شود و ما 200 عنوان کتاب را برای شرکت در نمایشگاه هدفگذاری کردهایم اما اگر بتوانیم از مسئولین نمایشگاه اجازه بگیریم کتابهای سالهای قبلتر را هم بیاوریم این تعداد به بیش از 200 عنوان خواهد رسید.
او ادامه داد: این موسسه ناشر تخصصی کتابهای آموزش عالی است و در حوزه آموزش عالی کتابهای متعددی را چاپ کرده است. تفاوتی که امسال با سالهای قبل در بخش نمایشگاهی داریم، معرفی سری تعاملات صاحبنظران علوم انسانی اسلامی است. «مجموعه فیروزهای»، مجموعهای از نظرات صاحبنظران حوزه علوم انسانی اسلامی را منتشر و در اختیار صاحب نظران قرار داده است.
عظیمی درباره عناوین ارائه شده در نمایشگاه کتاب از سوی این انتشارات عنوان کرد: امسال تلاش کردهایم از هر حوزه تخصصی و مطالعاتی موسسه حداقل یک عنوان در نمایشگاه حاضر باشد و به همین دلیل در حوزه هوش مصنوعی، علوم شناختی، علوم انسانی اسلامی و تمدن پژوهی آثاری را در نمایشگاه عرضه میکنیم.
او بیان کرد: یک کتاب شاخص و ویژه هم در پاییز سال گذشته منتشر کردیم که یک مجموعه چهارجلدی درباره «ایران باستان» و بالغ بر 3500 صفحه است که در شاخه مطالعات کاربردی تمدن قرار میگیرد و کار جدید و جالبی است که در فرصت کمی که توزیع شده است علاقمندان خود را یافته است.
او در انتها گفت: غرفه انتشارات مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در سالن شبستان، راهروی 23، شماره 21، واقع شده است که میزبان اساتید، دانشجویان و سایر گروههای مردمی است.
نظر شما