مازندران - مسئول مجمع شاعران آیینی مازندران، گفت: از دهه 80 تا به امروز شاعران آیینی مازندران، منبع تغذیه نوحه در کشور هستند.
وی افزود: سعی کردیم رویکرد شعر هیئت، به سمت معرفت هدایت شود و اشعار شاعران دربرگیرنده نوحههای معرفتی باشد.
مسئول مجمع شاعران آیینی مازندران(مشام)، با بیان اینکه این کیفیت را در اشعار آیینی، شعر نو و کلاسیک باید افزایش دهیم، گفت: نقطه شعفهایی وجود دارد و به آن واقف و در صدد رفع آن هستیم.
فلاحنیا با اشاره به اینکه رسالت شاعر آیینی، خدمت به اهل بیت(ع) و در شرایط اکنون، شناساندن بیشتر امام حسین(ع) به مردم است، تصریح کرد: امام حسین(ع) همان شخصیت بزرگوار صدر اسلام است و این ما هستیم که در چرخه زندگی تغییر کردیم، رسالت شاعر آیینی، این است که اندیشههای واقعی امام حسین(ع) را به مردم معرفی کند و از این طریق حاجتروا شویم.
وی با بیان اینکه برکت ما از وجود اهل بیت(ع) است، ادامه داد: برخی نوحهها، دارای نکتههای تربیتی و معرفتی نیست و اینجا شاعر آیینی با سرودن اشعار حاوی نکتههای معرفتی و تربیتی، نقش اساسی دارد.
مسئول مشام خاطرنشان کرد: شاعر باید شعری عرضه کند که مردم درک دقیقی از امام حسین(ع) داشته باشند.
فلاحنیا درباره فعالیت مشام، اظهار کرد: مجمع شاعران آیینی مازندران متشکل از 70 شاعر است که جلسههای مداوم ماهانه اصول و قواعد شعر نوحه و کلاسیک را با کنار هم قرار دادن شاعران قدیمی و نسل سوم شاعران آیینی استان، برای ارتقای سطح کیفی آثار تولیدی برگزار میکند.
وی با اشاره به برگزاری کنگره و شب شعر در طول سال توسط مشام، افزود: در برخی ایام سال، کارگروه خاصی داریم و اکنون به مناسبت ماه محرم، بسته نوحه 1402 را به مداحان مازندران تقدیم کردیم.
این شاعر مازندرانی با بیان اینکه مشام یک مجموعه خودگردان بوده و زیر پوشش هیچ دستگاهی نیست، گفت: یکی از کارگروههای مشام، کارگروه شعر هیئت است که شاعران را برای شعرخوانی به هیئتهای مذهبی معرفی میکنیم.
نظر شما