بیستمین نشست از سلسله نشستهای عصر دوشنبههای بخارا به بررسی کتاب «جنگها چگونه ما را تغییر دادند؟» نوشته مارگارت مکمیلان اختصاص یافته است.
این نشست دوشنبه نهم مردادماه ۱۴۰۲ ساعت 17 با حضور مهدی تدینی، سودابه قیصری و علی دهباشی در مؤسسه فرهنگی هنری ققنوس (راوی دوران) برگزار میشود.
مارگارت مکمیلان تاریخدان کانادایی، استاد ممتاز بازنشسته تاریخ بینالملل دانشگاه آکسفورد و استاد تاریخ دانشگاه تورنتو است. او در کتاب «جنگها چگونه ما را تغییر دادند؟» تأثیرات این پدیده را بر جامعه بشری و اینکه چگونه تغییرات در ساختار سیاسی، تکنولوژی یا ایدئولوژیها، بر نحوه و علل جنگیدن ما تأثیر داشتهاند، بررسی کرده است.
این کتاب سؤالهای دیگری را پیش میکشد: اولین جنگ چه موقع و چگونه آغاز شد؟ آیا ذات بشر ما را به جنگیدن با هم محکوم میکند؟ چرا جنگجویان تقریباً همیشه مرد بودهاند؟ آیا اساساً جنگ در محدوده کنترل ماست؟
از سودابه قیصری پیش از این ترجمه کتابهای «۲۱ درس برای قرن ۲۱»، «روح ناآرام»، «دموکراسی پوتین»، «ظهور و سقوط ملتها» و مجموعه چهارجلدی «داستانهای ناپل» منتشر شده است.
این نشست دوشنبه نهم مردادماه ۱۴۰۲ ساعت 17 در مؤسسه فرهنگی هنری ققنوس (راوی دوران) به نشانی: خیابان وصال شیرازی، کوچه شفیعی، پلاک یک برگزار میشود.
نظر شما