دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
بازار کاغذ در آخرین ماه تابستان گرم‌ شد

با نزدیک شدن به پایان فصل تابستان و بازگشایی مدارس، تقاضا در بازار ملزومات تولید کتاب، افزایش پیدا کرده و قیمت‌ها در برخی اقلام صعودی و برخی اقلام نزولی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، کارشناسان بازار چاپ و نشر در آستانه ماه مهر و همزمان با نزدیک شدن به فصل مدارس از تغییرات 10 درصدی قیمت‌ها خبر می‌دهند، تهیه و تولید کتاب‌های کمک آموزشی، دفاتر مشق، کتاب‌های دانشگاهی و ... بر روند فعالیت بازار تأثیر گذاشته است.
 
بازار ملزومات چاپ و نشر تغییر قیمت زیادی نداشته و افت فروش طی ماه‌های اخیر موجب کاهش قیمت شده است؛ اکنون هر کیلو مرکب گلاسه خارجی حدود 290 تا 320 هزار تومان به تناسب برند و جنس در بازار فروخته می‌شود.
 
بهای مرکب ایرانی بدون تغییر در هفته‌های اخیر بوده است و هر کیلو مرکب گلاسه ایرانی رنگی 290 هزار تومان، هرکیلو مرکب گلاسه مشکی 220 هزار تومان، هرکیلو مرکب تحریر رنگی ایرانی، 215 هزار تومان و هرکیلو مرکب تحریر مشکی ایرانی نیز به قیمت 175 هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.
 
الکل ایزوپروپیل نیز حدود 80 تا 85 هزار تومان عرضه شده و هر ورق زینک نیز با کاهش قیمت نسبی همراه بوده و اکنون حدود 75 هزار تومان در بازار عرضه شده، همچنین هرکیلو چسب سرد ایرانی حدود 108 هزار تومان و چسب گرم، کیلویی 250 هزار تومان در بازار عرضه شده است.


                                   
 
افزایش قیمت کاغذ

بازار کاغذ اما با افزایش نسبی قیمت‌ها همراه بوده است، هر بند کاغذ چینی 70 گرمی 70 در 100 به قیمت یک‌میلیون و 270 هزار تومان و هربند کاغذ چینی 70 گرمی 60 در 90 نیز به بهای 970 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.
 
هر بند کاغذ تحریر چینی 80 گرمی نیز با کمی افزایش قیمت در بازار عرضه شده است؛ امروز هر بند کاغذ 80 گرمی،  70 در 100، حدود یک‌میلیون و 480 هزار تومان و هربند کاغذ 60 در 90 یک‌میلیون و 420 هزار تومان در بازار عرضه شده است.
 
در این زمینه قیمت کاغذ و مقوای گلاسه با کاهش بها همراه بوده است، هر کیلو کاغذ گلاسه 130 گرمی به قیمت 52 هزار تومان و هرکیلو کاغذ گلاسه 250 گرمی حدود 49 هزار تومان در بازار فروخته می‌شود.
 
به گزارش ایبنا؛ با توجه به پیش‌بینی‌ کارشناسان، بازار ملزومات تولید کتاب در دهه سوم شهریور‌ماه از رکود و سکون خارج خواهد شد و رونق خواهد گرفت. در این میان به‌نظر می‌رسد با استمرار توزیع کاغذ و تزریق کاغذهای وارداتی به بازار، اتفاق‌های خوبی را شاهد خواهیم بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها