قم- رئیس شورای سیاستگذاری چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی «کتاب سلام» از برگزاری این جشنواره بعد از سیزده سال خبر داد.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره ادامه داد: خوشبختانه همان زمان این کار با استقبال روبرو شد و ناشران خودشان همت کردند و کتاب را برای جشنواره ارسال کردند. این حرکت ۱۳ سال بجز سال ۱۳۷۸ به صورت مدام برگزار شد.
وی بیان کرد: ۱۳ سال از سیزدهمین دوره گذشت و امروز در صدد برگزاری چهاردهمین دوره «کتاب سلام» هستیم. آن زمان که جشنواره شروع شد، قم به عنوان دومین مرکز ادبیات کودک و نوجوان کشور تبدیل شد. این را من نمیگویم و دوستان تهران هم روی این نکته صحه میگذاشتند.
حسن زاده آملی تصریح کرد: هدف ما این بود که آثار را بررسی کنیم و آثاری که نیاز بچهها بود، معرفی کنیم. البته در کنار آثار، نویسنده تشویق میشد و مسیری هم برای ناشران باز میشد.
این فعال فرهنگی افزود: سلام بچهها، پوپک و سنجاقک صرفا یک نشریه نبود بلکه راهی بود برای افرادی که میخواستند نویسند ادبیات کودک و نوجوان شوند. بعد از گذشت ۱۳ سال از سیزدهمین دوره معاونت فضای مجازی هنر و رسانه دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم همت کردند که چهاردهمین دوره برگزار شود.
علی باباجانی دبیر جشنواره با اشاره به اینکه جشنواره بینالمللی «کتاب سلام» یک اتفاق مبارک است، گفت: خود نشریات تاریخچه سیوچند ساله دارند. در زمینه کتاب سال حاجآقا حسنزاده زحمت کشیدند و تلاش جهادگرانهای بود. بعد از سیزدهسال این جشنواره به علت مشکلات و بدسلیقهایهایی متوقف شد.
وی بیان کرد: این جشنواره یک حرکت فرهنگی پایدار است. ما آمدهایم که خانواده را با کتاب آشنا دهیم و از طرفی بین نویسنده و ناشر ارتباط برقرار کنیم و امیدواریم حال کتاب و کتابخوانی خوب شود. ما آمدهایم پرچم ادبیات کودک و نوجوان را به اهتزار در بیاوریم و همچنان پایتخت دوم ادبیات کودک نوجوان باشیم.
دبیر چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی «کتاب سلام» یادآور شد: قبلا فراخوان میدادیم برای جشنواره اما امسال به خاطر محدودیت زمانی خانه کتاب آثار را بررسی میکند.
وی گفت:جشنواره از بخشهای مختلف همچون داستان، شعر، ترجمه، تصویرگری، بینالملل و معارف تشکیل شده است که این بخش معارف ویژگی خاص جشنواره ماست و برجستگی کار ما توجه به ادبیات دینی در آثار کودک و نوجوان است.
نظر شما