مازندران- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران گفت: دبیرخانه نخستین جشنواره قصهگویی مازندران 200 اثر از سراسر استان دریافت کرد.
وی با بیان اینکه با زبان قصه میتوان مفاهیم و مباحث نوین آموزشی را به گروههای هدف، منتقل کرد، افزود: قصه عنصری اثرگذار در روند آموزش و یادگیری است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران با بیان اینکه در حوزه قصه کم کار شده است، گفت: وابستگی کودکان به موبایل زیاد شد و قصه میتواند کودکان و نوجوانان را از غرق شدن در دنیای تلفنهای همراه و فضای مجازی، نجات دهد.
این مسئول تصریح کرد: نخستین جشنواره قصهگویی مازندران و انتخاب عنوان «آسنی» که واژهای مازندرانی و به معنای قصه است با هدف جذب کودکان و نوجوانان به سمت قصه و همچنین فرهنگ بومی است.
فاضلی از حوزه هنری مازندران برای تدوین کتابهای صوتی قدردانی کرد و گفت: با زحمت همکاران کانون در استان، کتاب قصه مازندران هم رونمایی میشود.
وی ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیتهایی که در شهرستان محمودآباد وجود دارد این شهرستان پایلوت قصهگویی مازندران شود.
ایران در بلندای قصه
در ادامه این نشست نماینده هیئت داوران نخستین جشنواره قصهگویی مازندران، گفت: خداوند بزرگترین قصه گو است، همه کتابهای آسمانی سراسر قصه هستند.
باباییان اظهار کرد: قبل از پیدایش خط، همه وقایع تاریخی، علمی، تاریخی و مانند اینها، با زبان قصه منتقل میشد.
وی با اشاره به انتقال آداب، رسوم و زبان از طریق قصهها، افزود: در میان کشورهای جهان، ایران در بلندای قصه ایستاده است فصلی در ارائه نکات تربیتی به بچهها محسوب میشود.
داور نخستین جشنواره قصهگویی مازندران خاطرنشان کرد: قصه جایگاه ویژه در زمینه آموزشی و تربیتی دارد، آثار مشاهیر و کهن پارسی همه قصه است و قرآن هم با زبان قصه به تربیت و راهنمایی بشر میپردازد.
نظر شما