چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۲
شاعران و هنرمندان با مردم فلسطین هم‌دردی کردند

شاعران و هنرمندان به میزبانی سینما فلسطین و در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در قالب برنامه «طوفان خشم» هم‌دردی خود با مردم فلسطین را ابراز کردند.

سرویس فرهنگ مقاومت خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، چند روزی می‌شود که اختلافات بین فلسطین و رژیم صهیونسیتی به اوج خود رسیده است و جنایات این رژیم غاصب رنگ خون گرفته به طوری که اقدامات جنایت کارانه آنها بر هیچکس پوشیده است. حمله موشکی به بیمارستانی در غزه که براساس گزارش‌ها جان حدود هزار نفر را به وحشیانه‌ترین حالت ممکن گرفت، نامی بزرگ‌تر از اختلافات سیاسی را بزرگ کرد، انسانیت در این دو روز بیشتر از اختلافات سیاسی به گوش می‌رسد.

رژیم غاصب صهیونیستی که سابقه درازی در چنین اقدامات جنایتکارانه دارد در یک لحظه جان هزار نفر از کودکان و بانوان را گرفت تا بار دیگر نشان دهد هیچ بویی از انسانیت نبرده است و قصد ندارد به اقدامات حقارت بار خود پایان دهد. خشم فلسطین که بعد از سال‌ها ۱۵ مهرماه سال جاری بیرون ریخته شد ضربه‌ای محکم به پیکر این رژیم بود تا آنها دست به چنین اقداماتی بزنند. انگار طوفان الاقصی برای رژیم اشغالگر سخت تمام شده و سعی دارد به نوع دیگری پاسخ خود را به جهان نشان دهد.

در این میان شاعران و نویسندگان ایرانی و فلسطینی از زمان آغاز اشغالگری صهیونیست‌ها به مناطق مختلف فلسطین مقاومت را در این کشور زنده نگه داشتند. ادبیات به عنوان یک پایه و نماد مقاومت در تمام این سال‌ها راوی شجاعت و مقاومت مردم مظلوم فلسطین بوده است.

در روزهای اخیر با اوج گرفتن منازعات، شاعران و نویسندگان بار دیگر سعی می‌کنند خشم خود نسبت به رژیم اشغالگر و اقدامات جنایتکارانه آنها نشان دهند. شاید فقط کلمات بتوانند در طول تاریخ چنین اقدامات غیر انسانی را روایت کنند، البته که بعید است کلمه‌ای بتوان در توصیف رژیم اشغالگر پیدا کرد که حتی به فرزندان و بانوان بی دفاع رحم نمی‌کند.

در همین راستا از ساعت ۲۰ چهارشنبه شب حوالی سینما فلسطین هویت خود را از نامش گرفت. شاعران و هنرمندانی که می‌خواستند هم‌دردی خود را با مردم مظلوم فلسطین روایت کنند. در زمان ورود به سینما دوربین‌های فیلمبرداری روبه‌روی هنرمندان و شاعران است و سوالاتی با مضمون «یک جمله در وصف کارهای جنایتکارانه رژیم اشغالگر در این روزها بگویید» پرسیده می‌شود.

سالن دوم سینما رنگ پرچم فلسطین را به خود گرفته است. یک پرچم بزرگ فلسطین میز اجرای برنامه را پوشانده است؛ پرچمی که به راستی در سراسر تاریخ نماد پایداری و مقاومت در برابر ظلم است، پرچمی که از ۱۵ مهرماه سال جاری بار دیگر جان گرفته است و البته رنگ خون.

سالن سینما ترکیبی از جوانان هنرمند و نویسندگان و شاعران باتجربه انقلابی است، راویان مقاومت و شجاعت فلسطینیان و جنایات رژیم اشغالگر. افراد با افکار و پوشش مختلف گرد هم آمدند تا نشان دهند روایت یک جنایت و مظلومیت پیروی از جریان خاصی را نمی‌خواهد و یک کلمه مهم است، «انسانیت». ویژه برنامه «طوفان خشم» از حدود ساعت ۲۱ آغاز می‌شود و محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مهمان ویژه این جلسه است.

شاعران و هنرمندان با مردم فلسطین هم‌دردی کردند


هیچ دیوی نمی‌تواند آدم خوب داستان باشد

هادی مقدم دوست فعال حوزه سینما در این جلسه اظهار کرد: نکته مهم در مورد اوضاع فلسطین و رژیم صهیونسیتی فعالیت رسانه‌ای است که از طرف صهیونیست‌ها آغاز شده و سعی می‌کنند دروغ‌ها غالب کنند و فکر می‌کنند می‌توانند از چهره یک دیو آدم بسازند، نشان دادن این چهره دیو بسیار مهم است و همه فعالان فرهنگی اعم از فیلمساز و شاعر باید به این امر توجه کنند.

وی افزود: هیچ قصه‌ای نمی‌تواند باشد که یک دیو قصه آدم خوب شود، رژیم صهیونسیتی که یک دیو است، نمی‌تواند با هیچ کار و شارتالان بازی آدم خوب شود، انگار یک داستان مضحک می‌شود. این دیو صفتی و ددمنشی مرتباً باید نشان داده شود که با این همه جنایت مظلومیت مردم فلسطین مشخص شود.

همچنین علی داوودی، فاطمه نانی‌زاد و میثم یوسفی شاعران مقاومت و انقلاب اسلامی در این جلسه اشعاری از خود با محوریت مظلومیت مردم فلسطین و جنایات رژیم صهیونسیتی خواندند.

هنگام خواندن شعرها چشم‌ها بغض آلود می‌شود، شعرهایی که جنایتی چندین دهه‌ای را روایت می‌کند، داغی که بر تن مردم مظلوم فلسطین وارد شده است. آنچه در شعرها بیش از همه چیز دیده می‌شود، امیدواری به آینده در خصوص سرزمین‌های اشغالی است.
همزمان با برگزاری جلسه شوری هنرمند فعال در حوزه مقاومت به نقاشی با محوریت حمله دیشب رژیم صهیونسیتی به بیمارستان غزه پرداخت.

صدای عدالت خواهی را به گوش جهان برسانید

همچنین انوشیروان مانی فعال حوزه هنرهای تجسمی در این جلسه اظهار کرد: هر هنرمند در هر عرصه‌ای که هست در این موقعیت وظیفه دارد صدای عدالت خواهی خود را با هنر مفهومی که دارد به گوش جهان برساند. هنرمند با هنر خود باید انزجار از رژیم صهیونسیتی را نشان دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها