به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (اایبنا) در قم، حجتالاسلام محمدحسین بهرامی، در مراسم رونمایی از نرمافزار مجموعه آثار حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، گفت: یکی از ضرورتهای فضای مجازی، توجه به حضور اندیشه علمی و آثار علمی در فضای مجازی است.
وی ادامه داد: تا حد زیادی درگیر کنشگری فضای مجازی شدیم اما یکی از چالشهایی که در امر وجود دارد این است زمانی که محققین میخواهند به آثاری مراجعه کنند دسترسی به آثار غربی و اندیشههای دیگران سهل تر است.
رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی اضافه کرد: اگر آثاری که تولید میشود تبدیل به نسخه دیجیتال و به شکل مناسبی عرضه نشود آن اندیشه محدود میشود.
وی گفت: امروزه در برخی از رشتهها در حوزه علمیه قم، قله هایی داریم که محققان حوزه علمیه قم در آثارشان به آن ارجاع نمیدهند زیرا گفتمان و آثارشان به نسخه دیجیتال تبدیل نشده است.
حجت الاسلام بهرامی اظهار کرد: یکی از تلاشهایی که در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی صورت گرفته است این بوده که آثاری که صاحبان اثر مطابق با اندیشههای انقلابی و اندیشههای رهبر معظم انقلاب و امام راحل تولید میکنند در قالب نرم افزارها و پایگاهای جامع در دسترس قرار بدهیم.
وی ادامه داد: حدود ۲۵۰ عنوان اثر مشترک با موسسات و شخصیت های حوزوی تولید کردیم که در مجموعه ۵ هزار جلد کتاب تبدیل به نسخه دیجیتال شده است و در پایگاه نور نیز قرار داده شده است.
رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بیان کرد: امروز نیز مفتخر هستیم که این فرصت فراهم شد و آثار استاد خسرو پناه را در قالب نرم افزار ارائه کردیم که بیش از ۴۰ اثر ارائه شده است و قابلیت های متعددی مانند جستوجو، بازیابی اطلاعات و.. را دارد.
نظر شما