به گزارش خبرگزاري کتاب ايران(ايبنا)، اين اثر با بيان اين موضوع که نوع زندگي شهري و گرايش به سمت ماشيني شدن، نخستين بنياد اجتماع يعني خانواده را تحت تاثير قرار داده و کودکان را از بازيهاي پرتحرک و همراه با صدا و آواز محروم ساخته، به بيان راهحلهاي اين مساله ميپردازد.
اثر حاضر در پنج فصل طراحي شده است. فصل اول ورزش و سلامتي کودکان است و فصل دوم روانشناسي بازي نام دارد. پس از آن بازي و سرگرميهاي کودکان بيان و در گام بعدي، مهارتهاي بازي کردن ارايه ميشوند. در آخرين فصل از کتاب نيز بازيهاي پرورشي آورده شده اند.
در قسمتي از مقدمه کتاب آمده است: «متاسفانه به دليل ناآگاهي و اطلاعات کم مردم ما نسبت به تحرک و ورزش و پيامدهاي مثبت آن که احساس خوشايند سبکبالي و پر انرژي بودن را به همراه دارد، انسان فاقد تحرک، رفته رفته به موجودي با کاهش بهرهوري و امراض مختلف روحي و جسمي روبهرو خواهد شد. بنابر آمار و ارقام موجود، سرانه فضاي سبز براي ورزش کردن در ايران حدود 4/1 متر مربع است در حالي که اين ارقام در کشورهاي اروپايي و آمريکا بين هفت تا 12 متر مربع است.»
کتاب «بگذاريد تا ميتوانم بازي کنم» از سوي اننتشارات بامدادکتاب در شمارگان 2000 نسخه، 160 صفحه و بهاي 30000 ريال منتشر و روانه بازار نشر شده است.
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۱
نظر شما