به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در تبریز، روح الله رشیدی عصر سهسنبه در جلسه نقد و تحلیل کتاب «دیگر دوستی موثر» نوشته پیتر سنگر که در موسسه تبریز شناسی برگزار شد، ضمن بیان زاویه نگاه خود به موضوع خیریههای مردمی، ریشههای فقر را به عوامل ساختاری و فردی مربوط دانست و تاکید کرد: دولتها و ساختارهای سیاسی برای رفع تکلیف از معضل فقر مسئولیت امر را بر دوش نهادهای خیریه واگذاشتهاند.
وی ادامه داد: «پیتر سینگر» با توجه به خاستگاه فکریاش تلاش کرده است با ترویج نهادها و امور خیریه بار را از دوش ساختارهای سیاسی بردارد.
رشیدی تصریح کرد: ترویج و توسعه نهادها و امور خیریه نه تنها منتج به پایان فقر نمی شود بلکه از رهگذر حفظ ریشه های تولید فقر به پایداری آن می انجامد.
استاد سعید جلالی مدیر انتشارات ستوده و از سابقین در امور خیریه، با ذکر اولویتهای مهم در زندگی امروز بشر با توجه به مضمون و پیام کتاب دیگر دوستی موثر، پرداختن به آموزش را از مهمترین ضرورتهای اجتماعی دانست.
او ریشه فقر را در فقر فرهنگی عنوان کرد و ارتقای فکری و علمی را مهمترین راه برای پایان دادن به داستان تلخ فقر معرفی کرد.
جلال شمع سوزان، مدیر موسسه تبریز شناسی و کارشناس مجری برنامه با بیان مصادیقی از جلوههای دیگر دوستی در فرهنگ بومی، شرح مختصری از مضمون و اهداف کتاب بیان کرد.
پیتر سینگر فیلسوف استرالیایی آمریکایی و نویسنده کتاب «دیگر دوستی موثر» تلاش کرده به امر دیگر دوستی به عنوان یک واقعیت انسانی، شکلی کاربردی تر و تاثیر گذارتر بدهد.
نظر شما