مصطفی ملکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: سومین جشنواره سواد رسانهای نسرا با هدف شناسایی ظرفیتهای استانی و کشوری در حوزه آموزش سواد رسانه و تولید محتوای رسانهای برگزار میشود.
وی ادامه داد: کتاب مکتوب، صوتی و دیجیتال پوستر، بروشور، نرمافزار، پاورپوینت، موشن گرافیک، اینفوگرافیک، پادکست (فایل صوتی) و مقالههای علمی و پژوهشی از جمله بخشهای این جشنواره فرهنگی و رسانهای است.
مسئول فضای مجازی بسیج استان زنجان با اشاره به اینکه آثار تولید شده در بخشهای اعلامی باید در محورهای تعیین شده ارسال شود، گفت: رسانهشناسی، تربیت رسانهای، هوش مصنوعی، اقتصاد رسانهای، جریان شناسی رسانه، بازیهای رایانهای از جمله این محورهاست.
ملکی گفت: شبکه ملی اطلاعات، فناوریهای نوین ارتباطی، شناسایی ظرفیتها و مشارکت مردمی در فضای مجازی نیز از دیگر محورهای در نظر گرفته شده برای این جشنواره فرهنگی است.
وی تصریح کرد: شرکتکنندگان میتوانند با رویکرد محورهای اعلامی یک سخنرانی حداقل پنج دقیقه و حداکثر هشت دقیقه از خود ضبط کرده و برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مسئول فضای مجازی بسیج استان زنجان با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار به دبیرخانه تا ۲۰ تیرماه خواهد بود، اضافه کرد: آثار برتر ارسالی به جشنواره کشوری ارسال میشود.
ملکی ادامه داد: همچنین آثار برتر در بخشهای مختلف گردآوری شده و به عنوان مجموعهای برای سومین جشنواره ثبت خواهد شد.
وی از برگزاری دورههای آموزشی در حوزه فضای مجازی و سواد رسانه نیز خبر داد و گفت: آموزش سواد رسانه در مرکز نسرا از طریق ۹ روش که در ۳ بخش تجمیع شده صورت میگیرد.
ملکی گفت: این ۳ بخش شامل آموزش از طریق کلاسهای حضوری، کلاسهای مجازی و بهرهگیری از روشهای خلاقانه برای آموزش سواد رسانه است که در این راستا کتابهای نیز از سوی فضای مجازی تولید شده است.
مسئول فضای مجازی بسیج استان زنجان گفت: اولین بخش روش آموزش سواد رسانه، برگزاری کلاسهای حضوری در پایگاههای بسیج، حوزههای مقاومت، مدارس، ادارات، ارگانها مختلف، کلاسهای آموزش سواد رسانه برگزار میشود.
نظر شما