چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
کتاب «مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز» بررسی می‌شود

کتاب «مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز» به عنوان پانزدهمین کتاب از سلسله نشست‌های «صد کتاب ماندگار قرن» معرفی و بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا کتاب «مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» تالیف مرحوم نجف دریابندری به عنوان پانزدهمین کتاب از سلسله نشست های «صد کتاب ماندگار قرن» روز یکشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران (سالن فرهنگ) برگزار می‌شود.

در این نشست فرهاد طاهری پژوهشگر تاریخ فرهنگ معاصر ایران و دکتر معصومه ابراهیمی پژوهشگر حوزه انسان شناسی فرهنگی و نویسنده سخنرانان این نشست خواهند بود.

لازم به توضیح است تاکنون کتاب‌های «تاریخ پیامبر اسلام»، اثر محمدابراهیم آیتی، «نثر طوبی؛ دایره‌المعارف لغات قرآن کریم» اثر علامه ابوالحسن شعرانی، «بیست مقاله قزوینی» از مجموعه پژوهش‌‎های علامه محمد قزوینی، «زندگانی فاطمه زهرا سلام‌الله علیها» نوشته سیدجعفر شهیدی، «مسئله حجاب» استاد شهیدمرتضی مطهری، «واژه و معنای آن از فارسی میانه تا فارسی» نوشته کتایون مزداپور، «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» سلسله جلسات سیدعلی خامنه‌ای، «حواصل و بوتیمار» نوشته امیرحسن یزدگردی، «خواب آشفته نفت» نوشته محمدعلی موحد، «مفاتیح الجنان» با گردآوری شیخ عباس قمی، «تاریخ طب در ایران» تالیف دکتر محمود نجم‌آبادی، و «مقدمه‌یی بر شناخت اسناد تاریخی» تالیف سرهنگ دکتر جهانگیر قائم مقامی، «ولایت فقیه» اثر روح‌الله الموسوی الخمینی، «ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام» تالیف دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی در سلسله نشست‌های «صد کتاب ماندگار قرن» معرفی و بررسی شده است.‌

گفتنی است این نشست بصورت زنده از صفحه آپارات (aparat.com/nlai_ir) سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران پخش خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها