«امپراتوري چنگيزخان » هفتمين مجموعه از «تمدنهاي گمشده» با هدف آشنا كردن علاقهمندان به تاريخ و تمدن ايران باستان و جهان منتشر شده است. اين كتاب تاريخي، اثر تامس استريسگاث با ترجمه منوچهر پزشك ارايه شده است.
احمد تهوري به مطالب اين كتاب تاريخي اشاره كرد و افزود: هيچ دفاعي در برابر سپاه چنگيزخان وجود نداشت. مغولها صحرانشيناني پرطاقت بودند که به زندگي در آب و هواي بسيار خشن عادت داشتند. آنها با مهارت در به کارگيري تير و كمان، نيزه، تبرهاي جنگي و تاکتيکهاي غيرقابل پيشبيني و حيلههاي جنگي براي تضعيف روحيه دشمنانشان ميجنگيدند. چنگيزخان مغولها را از جماعتي پراکنده و فقير، به ترسناکترين مردم روي زمين تبديل کرد.
وي خاطرنشان كرد: چنگيزخان شيوه زندگي مغولي را بهترين نوع زندگي ميدانست، همچون آرماني که همه بشريت در آرزوي آن باشند. فتوحات و قوانين او در پي اين هدف بودند که آرمانهاي او را به قبايل چادرنشين آسيا و همه جهان برسانند. چنگيزخان نظمي را بر قوم خود تحميل کرد که در آن هر فرد، جايگاه، وظيفه و رفتار معيني داشت.
وي به مجموعه «تمدنهاي گمشده» نيز اشاره كرد و گفت: «مجموعه تمدنهاي گمشده خواننده و مخاطب را با تاريخ، دستاوردها، زندگي روزانه و اهميت تمدنهاي باستاني آشنا ميكند، اين مجموعه از يافتههاي باستانشناسي و روشهاي به كار رفته براي گردآوري اين آگاهيها ميگويد.»
تهوري به عناوين مجموعه تمدنهاي گمشده اشاره كرد و گفت: «اتروسكها»، «مينوسيها»، «روميان باستان»، «پارسيان» و «مصريان باستان» و «يونانيان باستان» عنوان كتابهايي است كه از مجموعه «تمدنهاي گمشده» منتشر شده و در دسترس مخاطبان تاريخ ايران و جهان قرار دارد.
هفتمين مجلد از مجموعه تمدنهاي گمشده تحت عنوان «امپراتوري چنگيزخان» در 127 صفحه، شمارگان 3000 نسخه و بهاي 2 هزار و 800 تومان در دسترس علاقهمندان به موضوعات تاريخي است.
نظر شما