به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سلسله، چهارمین نشست قصه و قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور علاقهمندان به هنر قصهگویی، کودکان و نوجوانان، معلمان، خانوادهها و جمعی از مسئولان فرمانداری و آموزش و پرورش در بنای تاریخی قلعه مظفری الشتر به همت مرکز فرهنگی هنری کانون شماره یک این شهر برگزار شد.
در این آیین برنامههای مختلفی همچون سخنرانی معاون سیاسی امنیتی شهرستان الشتر، معرفی بخشهای مختلف جشنواره توسط معاون فرهنگی اجرایی کانون، دکلمه شعر، خوانش مقاله و قصهگویی به اجرا درآمد.
در قسمتی از نشست قصه و قصهگویی علی یوسفوند معاون سیاسی امنیتی شهرستان الشتر، یاد و خاطره شهدای مقامت را گرامی داشت و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: محافل فرهنگی باعث ایجاد نشاط اجتماعی میشود و قصه گویی از زمانهای دور بوده است و میتوان گفت که ادبیات بخش زیادی را مدیون قصه و قصهگویی است.
یوسفوند افزود: در قرآن در سوره یوسف اشاره شده است: در قصه پندها و عبرتهایی است برای خردمندان که نشان از اهمیت قصه است، وقتی که بچهها با قصه و قصهگویی آشنا میشوند بخش عمدهای از شخصیت آنها شکل میگیرد و تخیل آنها تقویت میشود که جا دارد از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به خاطر تلاش در این زمینه تقدیر کنیم.
در بخش بعدی سمیه امیری فرهنگی اجرایی کانون لرستان و مدیر اجرایی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون استان نیز به معرفی بخشهای مختلف جشنواره، قصه کوتاه، ۹۰ ثانیهای، گروههای سنی مختلف نوع انتخاب قصه، اجرا و… پرداخت.
وی گفت: سلسلهنشستهای قصهگویی در خانههای تاریخی لرستان، با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان و مادران، پدران و علاقهمند به قصهگویی برگزار میشود و در این نشستها افرادی که علاقهمند هستند برای کودکان و نوجوانان قصه میگویند و در پایان نشست کارگاه آموزشی قصهگویی توسط اساتید برتر استانی برگزار میشود.
در ادامه این برنامه قصه گویان شهرستان به بیان قصه های خود در بخش های بزرگسالان، کودکان ونوجوانان و مربیان پرداختند و در پایان از بهترین قصهگوها با اهدای هدایایی تجلیل شد.
چهارمین نشست قصه و قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان با حضور علاقهمندان به هنرقصه گویی از سوی مرکز فرهنگی هنری شماره یک کانون الشتر در بنای تاریخی قلعه مظفری برگزارشد.
نظر شما