به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در اختتامیه سومین دوره جایزه کتاب روایت پیشرفت گفت: هر اندازه که جهد و کوشش و برای پیشرفت بیشتر بتواند به انسان و ظرفیتهای پنهان در وجود او و جامعه خدمت موثرتری کند، این پیشرفت دینیتر و انشاالله نزد خداوند پذیرفته خواهد بود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: فکر میکنم در زمانه جنگ روایتها، روایت پیشرفت حتماً از مؤثرترین مجاهدتها محسوب میشود. به همین دلیل خیلی شوق داشتم برای اینکه روایت بعضی از دوستان حاضر در این برنامه را بشنوم. خوشبختانه بعضی از آثار را پیش از این خوانده بودم و بعضی از آثار نهایی را هم از طریق دوستان میشناسم و درباره آنها اطلاعاتی دارم.
حجتالاسلام قمی گفت: به تصور من، کار این مجموعه با معرفی برندهها تمام نمیشود. بلکه برای بهتر دیده شدن این روایتها مسئولیتهایی است که باید به آن عمل کرد. هم باید به بهتر دیده شدن این کتابها کمک کرد، هم باید مسأله روایت پیشرفت را به مردم و به ویژه به مسئولان تسری داد و اهمیت این کار را به آنها شناساند.
او افزود: روایت پیشرفت یک تلاش مهم این زمانه است. اگر توانستیم مسأله پیشرفت را عمومی کنیم و از یکایک پیشرفتها تصویر بسازیم، کار مهمی کردیم. به ویژه کار مهمتر این است که مسأله پیشرفت را بین مردم و مسئولان ببریم. در این میان ما هم به عنوان یک خدمتگزار و به قدر بضاعت در کنار شما هستیم.
بیان روایت پیشرفت بذر امید در جامعه مینشاند
در ادامه آیین اختتامیه نمازی، رئیس شورای سیاستگذاری سومین جایزه کتاب روایت پیشرفت گفت: در بیانیه گام دوم رهبری دو نکته به عنوان پیشفرض برای حرکت به سوی پیشرفت بیان شده است. نخست اینکه ما برای چهل سال دوم باید مسیر گذشته را بررسی کنیم و دوم اینکه پیش نیاز هر حرکتی امید است. هر دوی اینها هم نیازمند روایت هستند. بازوی روایت میتواند مؤثر باشد. آن هم در شرایطی که هم از خارج ایران و چه از داخل ایران سعی میکنند به ما طوری القا کنند که هیچ کاری نشده و نمیتوانیم و نمیشود.
وی افزود: کشورهای زیادی حتی زمانی که موفقیتی ندارند، طوری برای خودشان داستانسازی میکنند که انگار واقعاً موفق شدهاند، ولی ما که اینهمه تجربه موفق داریم، نسبت به آن غافل هستیم. لذا جایزه کتاب روایت پیشرفت سعی کرده روایتهای دقیق و جذابی داشته باشد و حرفهای سطحی نزند.
دبیر جایزه کتاب روایت پیشرفت بیان کرد: این جایزه دولتی نیست و از حمایتهای مردمی برخوردار است. امیدواریم که همه به ما کمک کنند تا این جریان بیشتر دیده شود و ما بتوانیم پیشرفتهای کشور را روایت کنیم و امید را در دل جوانان و نوجوانان کشور زنده نگه داریم.
نمازی گفت: ۱۰۰ تقریباً کتاب در سه دوره جایزه کتاب روایت پیشرفت داوری شدند. در این دوره ۳۱ کتاب داوری شد و آثار برگزیده هم از میان آنها اعلام میشود. این ارقام نشان میدهد که روایت پیشرفت در حال جا افتادن است و برخی به فعالیت در ثبت روایت پیشرفت علاقهمند شدند.
نظر شما