به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ نشست نقد و بررسی کتاب «ماه تمام» با حضور گلعلی بابایی، مولف اثر، صادق وفایی، منتقد و میثم رشیدی مهرآبادی، مجری در سرای قلم موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار میشود.
این نشست یکشنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۴ در سرای اهل قلم به نشانی خیابان انقلاب، خیابان برادران شهید مظفر (جنوبی)، کوچه خواجه نصیر، ساختمان سرای اهل قلم، طبقه همکف برگزار خواهد شد.
کتاب «ماه تمام» نوشته گلعلی بابایی، سرگذشتنامه سردار شهید محمدابرهیم همت که در انتشارات روایت ۲۷ بعثت منتشر شده است. این کتاب یکی از جلدهای مجموعه بیست و هفت در ۲۷ است. مجموعه کتابهای ارزشمند بیست و هفت در ۲۷ در برگیرنده سرگذشتنامههای بیست و هفت تن از فرماندهان شهید لشکر ۲۷ محمدرسولالله طی هشت سال دفاع مقدس ملت ایران است که پژوهش و نگارش آنها در بهار ۱۳۹۱ آغاز شده است.
«ماه تمام» حاوی داستان پرماجرای حیات دنیوی شهید محمد ابراهیم همت؛ فرمانده پرآوازهی لشکر ۲۷ محمدرسولالله است که پس از طی مراحل پژوهش و نگارش انتشار پیدا کرده است. این اثر شما را با زندگی یکی از مشهورترین فرماندهان جنگ آشنا میکند.
گلعلی بابایی، مولف اثر علاوه بر بهرهگیری از ۴۰ عنوان کتاب و نشریات، از صدها ساعت کاستهای دیداری و شنیداری اعم از مصاحبهها، سخنرانیها، وقایعنگاری لحظه به لحظه توسط راویان لشکر ۲۷ «با فرماندهی» و جلسات توجیهی شهید همت با کادرهای لشکر طی دوران بیست ماهه فرماندهی او گرفته تا مجموعهای از مصاحبههای به عمل آمده با اقوام، دوستان و همرزمانش نیز بهره برده است. همچنین از یادداشتها و مدارک شخصی شهید همت استفاده کرده تا سرانجام موفق شده جورچینِ گسترده زندگی این سردار پر آوازه را گام به گام تکمیل کند.
در این اثر، اوج اقتدار، و همزمان با آن مظلومیت و تنهایی همت در کوران چهارده شبانهروز آغازین عملیات آبی خاکی خیبر برای خواننده نمایان میشود و با شهادت او به فرجام نیکو یا به تعبیر شیوای حضرت امام (ره): «الاترین اوج می رسد.» هرچند که این پایان کار نیست. همتی که در سه فصل پایانیِ «ماه تمام» از زاویه نگاه زیلا بدیهیان؛ همسر ارجمندش، محسن رضایی؛ فرمانده کل وقت سپاه و از همه جالبتر از دیدگاه سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی به خواننده کتاب عرضه میشود، عمق شخصیت و بزرگی این فرمانده محبوب رزمندگان پایتخت را به رخ میکشد. ضمن اینکه مقدمه محمدمهدی همت؛ یادگار ارشد حضرت ماه تمام بر مطلع این کتاب هم خود، گویای بسیاری از حقایق ناگفته است.
نظر شما