پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
دورهمی ادبی «پاتوق دانایی» برگزار شد

به مناسبت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، از نوجوانان فعال و کنشگر کتابخانه علامه طباطبایی (ره) خواسته شد تا از مهمترین کتابی که مطالعه کرده‌اند که در زندگی آن‌ها تأثیر گذار بوده صحبت کنند.سپس نوجوانان درمورد معرفی مهمترین کتابی که مطالعه کرده بودند شروع به گفت و گو کردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به مناسبت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، دورهمی ادبی با عنوان «محفل دانایی» چهارشنبه شنبه (۳۰ آبان‌ماه) در فرهنگسرای کار و تعاون برگزار شد.

در این دورهمی که به همت اعضای فعال کتابخانه علامه طباطبایی (ره) و کانون ادبی فرهنگسرا، تشکیل شده بود نوجوانان مهمترین و تأثیرگذارترین کتابی که مطالعه کرده بودند معرفی کردند و خاطرات شیرینی که پس از خواندن آن کتاب‌ها برایشان رقم خورده بود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.

در شروع این نشست یکی از نوجوانان به معرفی خود پرداخت و گفت: یکی از مزایای اصلی خواندن کتاب توانایی آن در ایجاد مهارت تفکر انتقادی است. به‌عنوان مثال، خواندن یک رمان رمز و راز ذهن شما را باز می‌کند. مهارت‌های تفکر انتقادی هنگامی که به تصمیم‌گیری‌های روزمره می‌رسد، بسیار مهم است. خواندن، نیاز فردی به پردازش اطلاعات را بهبود می‌بخشد. هرچه بیشتر بخوانید، درک شما عمیق تر خواهد شد.

هرچه بیشتر بخوانید، تخیل بیشتری خواهید داشت. هر زمان که یک کتاب تخیلی بخوانید، دنیای دیگری به شما می دهد. در دنیای جدید، تخیل شما به بهترین نحو کار می‌کند، زیرا شما سعی می‌کنید همه چیز را در ذهن خود ببینید.خواندن، واژگان و دستور زبان شما را بهبود می‌بخشد. همانطور که مطالعه می‌کنید، با کلمات جدید، اصطلاحات، عبارات و سبک نوشتن جدید آشنا می‌شوید. در ادامه این دورهمی نوجوان دیگری در مورد علاقه‌اش به مطالعه و خواندن کتاب‌های مختلف صحبت کرد و گفت: خواندن یک کتاب خوب می‌تواند بر مهارت نویسندگی تاثیرگذار باشد. بسیاری از نویسندگان موفق، با خواندن آثار دیگران، تخصص خود را به دست آوردند؛ بنابراین، اگر می‌خواهید یک نویسنده بهتر شوید، با یادگیری از استادان قبلی شروع کنید. بهبود واژگان و مهارت‌های نوشتاری و مهارت‌های ارتباطی را بهبود می‌بخشد. هرچه بیشتر بخوانید و بنویسید، بهتر ارتباط برقرار می‌کنید.

در ادامه این دورهمی خردسال‌ترین عضو فعال کتابخانه علامه طباطبایی (ره) رونیا میروهاب‌زاده گفت: من از چهار سالگی درست از زمانی که مادرم برای من از روی کتاب‌های داستان قصه‌گویی می‌کرد عاشق کتاب شدم از آن روزها تاکنون که ۶ساله شدم کتاب‌ها همدم لحظه‌های زندگی من شدند و بهترین هدیه‌ای که من را خوشحال می‌کند کتاب است.

در ادامه این دورهمی مسن‌ترین عضو فعال کتابخانه حسن‌پور به جایگاه آمد و گفت: هزاران و میلیون‌ها، از کتاب‌های خودآموز عالی وجود دارد. بسیاری از این کتاب‌ها واقعاً می‌توانند به بهبود سلامت شما کمک کنند. خواندن چنین کتاب‌هایی موجب کاهش افسردگی می‌شود. افراد مبتلا به افسردگی شدید می‌توانند از خواندن کتاب‌های خودآموز بهره مند شوند. به غیر از این، این کتاب‌ها راهنمایی‌های مهم درباره تمرینات، رژیم غذایی و سایر نکات زندگی سالم را ارائه می‌دهند. این همه منجر به بهبود سلامت روحی و جسمی می‌شود. خواندن، یک سازنده اساسی است.کتاب‌ها اطلاعات مهمی درباره موضوعات مختلف ارائه می‌دهند. با مطالعه، شما می‌توانید انواع مهارت‌های آموزشی را تقویت کنید. مثل: آشپزی، رقص یا هر چیز دیگر.با خواندن کتاب‌های بسیار، شما بهتر ارتباط برقرار می‌کنید و زمینه‌های مختلف زندگی را می آموزید؛ همه اینها به ایجاد یک اعتماد به نفس بالا کمک می‌کند.

حسن‌پور گفت: خواب بد منجر به بهره‌وری کم می‌شود. به همین دلیل است که بسیاری از کارشناسان توصیه می‌کنند که قبل از اینکه بخوابید برای کمک به آرامش ذهن خود کتاب بخوانید.

در انتهای این نشست، عباس باباخانیان، سرپرست فرهنگسرای کار و تعاون، ضمن تشکر از حضار و تشویق نوجوانان درحوزه‌ی کتاب و کتابخوانی، هفته کتاب را به همه‌ی فعالان عرصه‌ی کتاب تبریک گفت و از خردسال‌ترین و مسن‌ترین عضو فعال کتابخانه علامه طباطبایی (ره) تجلیل کرد و به رسم یادبود هدیه ای به آن‌ها اهدا کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها